Eșecul vieții lui Liviu Alexa, exmatricularea din facultate – Episodul 6

Absolvent de “școala vieții”, așa s-ar putea prezenta Liviu Alexa (Doralin), patronul ziardecluj.ro și al televiziunii (prin cablu) NCN. Știu, nu ați auzit de televiziunea lui. Nici eu, dar este post național de știri. Ei bine, Liviu Alexa, un tip recunoscut pentru limbajul lui licențios și pentru grobianismul său, care se erijează în “formator de opinie” și își dă cu părerea, deseori într-o manieră violentă și depreciativă, despre orice și oricine, este doar un băiat fără prea multă școală. Liviu Alexa nu deține o diplomă universitară, pentru simplul fapt că nu a finalizat astfel de studii. Și lipsa lui de educație universitară se vede. Dar ambițiile sunt mari. Nemăsurate chiar. Mai ales că băiatul este “sărac și cinstit”, adică nu deține proprietăți (case, terenuri, alte active).

Eșecul vieții lui Liviu Alexa, exmatricularea din facultate - Episodul 6 Eșecul vieții lui Liviu Alexa, exmatricularea din facultate - Episodul 6 Eșecul vieții lui Liviu Alexa, exmatricularea din facultate - Episodul 6 Eșecul vieții lui Liviu Alexa, exmatricularea din facultate - Episodul 6 Eșecul vieții lui Liviu Alexa, exmatricularea din facultate - Episodul 6 Eșecul vieții lui Liviu Alexa, exmatricularea din facultate - Episodul 6

Studiile, un subiect sensibil

A reușit să devină…ziarist fără diplomă universitară, dar, altfel, studiile constituie, în continuare, un subiect sensibil pentru Alexa. Unii susțin că l-au abordat pe Facebook pe această temă și au fost rapid blocați.

Bistrițeanul a înregistrat, după absolvirea liceului, primul eșec: a ratat admiterea la Școala Națională de Studii Politice și Administrative București, așa că a ales să-și aline rănile și să-și stimuleze propriul ego cu sintagma ”munca este cea mai bună școală”. Totuși, dovadă că frustrarea săpa și avea un complex de inferioritate, generat de lipsa studiilor universitare, este faptul că a susținut examenul de admitere la Facultatea de Jurnalism a Universității “Babeș-Bolyai”, din Cluj, dar, ulterior, a fost exmatriculat.

Acum rămâne de văzut ce ambiții fantasmagorice îi vor mai trece prin cap și dacă nu cumva se ghidează după principiul: “Școală multă nu se cere, să fii prost, să ai putere!”.

LIVIU ALEXA, de la CANCER la ȘANTAJ și amenințări in loc de presă

Citește și:

Latest articles

Related articles

2 COMENTARII

  1. Dacă ai pune o maimuță să scrie reportaje pentru Știri de Cluj , ar scrie mai elegant decît grobianul Alexa cu 12 clase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.