Liviu Alexa, discurs grobian, vecin cu delirul, numește Clujul “orașul p…i” - VIDEO. Episodul 4

Liviu Alexa, discurs grobian, vecin cu delirul, numește Clujul “orașul p…i” – VIDEO. Episodul 4

O compilație video șocantă, din live-urile făcute de el, îl prezintă pe Liviu Alexa, fost șef al PSD Cluj, pentru câteva luni, și actual patron al ziardecluj.ro, deci un formator de opinie, în ipostaze ce frizează normalitatea și bunul simț.

Practic, totul este o tiradă de înjurături, un delir specific neamului prost îmbogățit. Numește Clujul “orașul p…i” și nu se sfiește să fie grobian și să arate un dispreț specific interlopilor pentru cei ce muncesc: „Săracilor, tot pe salariu? Aseară, tot la Kaufland, să cheltuiți chenzina? ”.

Alexa nu iartă nimic. După ce, crede el, i-a făcut praf pe salariați, a trecut la disapora și afirmă: ”Nu dau doi bani pe cei ce lucrează în străinătate. Să-și vadă de ale lor și să ne lase în pace”. Fiindcă live-urile lui sunt făcute, în mare parte, în mașină, se mai uită pe geam și constată: “ce c…r are aia”. Șocantă este și filmarea, lângă un bebeluș, cel mai probabil al lui, căruia începe să-i facă educație sexuală, în niște termeni hilari.

Nu avem așteptări de la un băiat care se filmează când bea spirt Mona și susține că e bun, doar că este șocant ca un astfel de om să aibă o cât de mică putere de decizie, având în vedere că este misogin, vulgar, grobian, suburban. Și ca să dovedească că este “influencer”, îi sfătuiește două lucruri pe cei care îl urmăresc pe internet, dar pe care îi face, frecvent, proști, sărăntoci etc: să nu semneze pentru înființarea Spitalului Regional și să-l ajute să raporteze pagina Poliției Române.

Nu râdem. Este o situație tristă care, probabil, intră în sfera patologicului.

Liviu Alexa, discurs grobian, vecin cu delirul, numește Clujul “orașul p…i” – VIDEO. Atenție, limbaj licențios!

Citește și:

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • Incredibil cum acest individ si-a permis sa atace profesori ai universitatilor din oras…
    Din pacate a fost, este si va fi girat de catre unul dintre oamenii de vaza ai comunitatii…
    Opriti-va, stimate Domn!