Sunteti aici:AncheteDosarLiviu Alexa și firma ventilatorului de INJURII, în datorii și cu bunurile sub sechestru. Episodul 1

Liviu Alexa și firma ventilatorului de INJURII, în datorii și cu bunurile sub sechestru. Episodul 1

Publicat in data

Liviu Alexa este marele expert în economie, care explică cum stă treaba cu datoriile multinaționalelor care au prăduit România. Articol plătit cu bani grei prin pușcăriașul Liviu Dragnea – Caracatița „jurnaliștilor” și „analiștilor” plătiți de PSD. Dar atât de bine le știe Alexa cum stă treaba cu datoriile – evident pentru că este țurțure de datorii.

Articol recomandat: Directorul Cluj Manifest nu a murit! Liviu Alexa a sunat ABUZIV mii de clujeni printr-un call center. Cum puteți depunde plângere penală.

Și începând de zilele acestea ventilatorul de injurii a lui Liviu Alexa este pe bani. Super! Cotizați câte 10 lei pe lună să își plătească Alexa datoriile la stat. Care datorii?

Firma lui Alexa, pe care este ventilatorul de jigniri este pe minus cu  3 milioane de lei și are datorii de aproximativ 10 milioane de lei, mai mult ca veniturile companiei.

Pe bunurile debitorului SC Pagina Ciudatului SRL, AJFP, adică finanțele clujene, au pus sechestru asigurator. De la Dacia Logan la Chrysler, de la playbox ,la calculatoare.

Tot finanțele, pentru toate creditele pe care Liviu Alexa nu le-a onorat, au primit garanție, de la două persoane fizice, un Fiat 500 și o Skoda în scopul unui credit ipotecar. Să fie asta dovada faptului că entitățile juridice înțeleg, în sfârșit, cui dau bani pe mână? Sechestrul asigurator nu se oprește aici.

Pe măsură ce căutăm mai mult în Arhiva Electronică de Garanții Reale Imobiliare, găsim tot mai multe acte ce sugerează că antreprenorului Liviu Alexa îi place să primească bani cu împrumut, dar nu să-i dea și înapoi.

Plus celelalte firme, Genoza, Infolama, Ajuxta și Socialina, tot îngropate în datorii.

Adică marele expert în ale economiei, LIVIU ALEXA nu-și plătește nici o dare la stat.

Și din ce trăiește? Din banii storși de la câte un primar PSD, PNL (detalii în curând) și de la un director penal al Aeroportului clujean, trimis în judecată pentru luare de mită de la un alt penal. Pe lângă cei luați prin amenințări și șantaj.

Contractele cu statul ale firmelor în curs de falimentare

Deși CV-ul lui Liviu Alexa nu îl recomandă ca fiind un individ demn de încredere și nici un bun gestionar al încrederii pe care el o primește din partea creditorilor săi, firmele „jurnalistului” primesc contracte pe bandă rulantă. Nu putem decât să constatăm faptul că pe cele două perle ale lui Alexa, Pagina Ciudatului și Call Mania, a primit, prin achiziție directă peste 40.000 de lei de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Când? Într-o singură zi, mai precis 27.06.2019. Aeroportul Cluj a fost client fidel din 2017 al firmei Call Mania.

Cel mai recent contract prin achiziție directă este chiar de anul acesta. Societatea De Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord SA, a considerat că are nevoie de serviciile firmei Pagina Ciudatului SRL și i-a încredințat 54.000 de lei în data de 10.03.2020.

Vezi galeria:

Țepele de „milioane” de pe Plasticons Coninstant SRL, zisă și IMAGISTICA ADVERTISING SRL

Nici trecutul nu îl recomandă pe antreprenorul Liviu Alexa. Nu cu foarte mult timp în urmă, Plasticons Coninstant SRL, fosta Imagistica SRL, principala companie din arsenalul alexian de la vremea respectivă, a înșelat mai multe entități adunând datorii imense câtre companii ca UniCredit Ţiriac Bank, ITM Cluj, Compania de Apă Someş sau chiar Municipiul Cluj Napoca, după cum scrie și Cotidianul.ro. În total, suma datorată, în 2014, se ridica la valoarea de aproximativ 5,8 milioane de lei. Restanțele doar către ANAF se apropiau vertiginos de 3 milioane de lei.

anis burse

Pe lângă asta, Liviu Alexa s-a lăudat că își plătește jurnaliștii la timp. Totuși, printre datoriile înregistrate de firma pe care a falimentat-o se înregistrau și restanțe aferente contribuțiilor la pensiile angajaților, după cum scrie o publicație clujeană. Plasticons Coninstant SRL nu e singura firmă falimentată. Verdict Press SRL a fost cealaltă firmă pe care antreprenorul a falimentat-o.

Împrumuturile fantomă pe firmele din arsenalul alexian

După ce a primit înțelegere din partea tuturor persoanelor din jurul lui, dovadă fiind multitudinea de credite din 2014 (an în care datoriile firmei lui se ridicau la peste 5,8 milioane de lei). Banca Transilvania și CEC Bank i-au oferit credite lui Alexa, el garantând cu banii pe care îi va primi din contracte viitoare. Minusurile de pe firmele antreprenorului dovedesc că riscul nu a fost calculat cum trebuie.

WhatsApp Image 2020 07 08 at 21.27.52

Uitați-vă la poza de mai sus. Cine are informații despre combinațiile lui Liviu Alexa si defuncta Imagistica Advertising cu mogulul Arpad Paszkany, fost patron al Cfr Cluj si Polus Center? Cesiune care garantează credit de 900.000 euro?

URMEAZĂ în câteva zile: Cum a devalizat Liviu Alexa Clubul Universitatea din Cluj-Napoca și a mințit zeci de sponsori!

LIVIU ALEXA, de la CANCER la ȘANTAJ și amenințări in loc de presă VIDEO

INTRA IN DISCUTIE

4 COMENTARII

  1. Sunt curios de unde are bani sa isi plateasca angajatii care scriu pe mizeria aia de ziar sau de unde are bani de mancare la cat de dator este. Oare nu se poate face o sesizare catre autoritati sa-l ia putin la puricat? Faceti o ancheta sigur vor iesi multe la suprafata.

    • Banii vin de la servicii.
      Jegul este folosit de diferitele servicii în funcție de situație.
      Este colaborator cunoscut. Multe informații pe care le publica vin de la analiștii serviciilor.

  2. O să îi mai citească ziarul nord-coreeni lui Kim ! Are atitudini de cocalar față de cei care au curajul să îl deranjeze !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...