Liviu Alexa, de la cancer la șantaj și amenințări in loc de presă VIDEO

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

M-am săturat ca în Cluj-Napoca, ceea ce face Liviu Alexa să fie considerată presă, șantajul și amenințările să fie acceptate ca mod de a fi, extorcarea să fie monedă de schimb pentru a nu fi spurcat, libertatea să fie îngenuncheată, liniștea să fie cumpărată cu bani și prostocrația să fie adulată!

Articol recomandat: Directorul Cluj Manifest nu a murit! Liviu Alexa a sunat ABUZIV mii de clujeni printr-un call center. Cum puteți depunde plângere penală.

De mai bine de 10 ani presa clujeană și Clujul în general suferă de un cancer. Nu, nu mă refer la persoana Liviu Alexa, ci la ceea ce el reprezintă.

Cu toții știm de el, de acest cancer, dar prea mulți și de prea mult timp ne-am complăcut într-o dulce amăgitoare frică combinată cu liniște. Eu tac, Alexa nu mă spurcă. Dacă somnul națiunii naște monștri, somnul unui oraș a născut ceea ce reprezintă Alexa.

Articolele care vor urma nu reprezintă un război al meu cu Liviu Alexa. Ele sunt despre Cluj, despre clujeni, despre un oraș, despre curaj, despre comunitate. Despre AȘA NU!

Suntem pe Cluj Manifest, iar acesta e Manifestul meu:

Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, ceea ce face Alexa să fie considerată presă!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, ceea ce face Alexa să devină un etalon al superiorității!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, ceea ce face Alexa să fie considerat normalitate!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, șantajul și amenințările să fie acceptate ca mod de a fi!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, limbajul suburban să nu fie privit cu altceva decât dispreț.
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, frica să fie mai presus de curaj.
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, liniștea să fie cumpărată cu bani!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, libertatea să fie îngenuncheată de un delir mediatic!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, extorcarea să fie monedă de schimb pentru a nu fi spurcat pe online!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, tăcerea să fie de aur!
Eu m-am săturat ca în Cluj-Napoca, prostocrația să fie adulată!

Tu, clujeanule, aici de 3, 30 ori 300 de ani, nu te-ai săturat? Clujean taximetrist, vânzător, muncitor, IT-st, doctor, artist, profesor, magistrat, avocat, polițist, politician, ales local, om de afaceri, militar vrei ca ai tăi copii să recite din Arghezi sau din delirul mediatic ? Vrei să învețe valori morale precum șantajul, amenințarea, spurcatul sau extorcarea? Eu nu! E decizia ta! Eu am luat o decizie!

Nu…nu vorbim neaparat despre datoriile zecilor sale de firme pe care le-a lăsat în faliment. Astea sunt chestii obișnuite….ci de la asocierile sale cu persoaane condamnate, la amenințări. De la șantaj, la ipostaze absolut hilare. De la cum și-a lăsat jurnaliștii să plătească pentru delirul impus, la cum se comportă cu angajații. De la limbaj suburban, la atacuri media. De la extorcare, la cum negociază libertatea unora. De la cum își vinde tăcerea, la comportament patologic cu forme deviante. De la cum și-a trădat toți colaboratorii, la violarea intimități private a oamenilor. De la cum a sădit frica, la cum a negociat dreptul unora de a nu fi desființați. Liviu Alexa urăște Clujul.

Apropo …..ce faci cu un CANCER care atacă și infecteaza fiecare parte din organism ?

PS: Da, știu! Delirul mediatic se va abate asupra mea și asupra tuturor colaboratorilor mei, partenerilor de afaceri. Ei și? Eu m-am săturat de cătușe! Eu vreau libertate și normalitate ! Voi nu?

Ultimile articole

Articole populare

4 COMENTARII

  1. Sunt clujean din tata-n fiu si sunt deacord cu dvs. Alexa este un ca un cancer pentru acest oras, unul dintre cele mai rele cancere l-as dori plecat din Cluj.

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău