Sunteti aici:AncheteDosarLiviu Alexa a MURIT în PSD și politică, odată cu Dragnea și Dăncilă. Episodul 3

Liviu Alexa a MURIT în PSD și politică, odată cu Dragnea și Dăncilă. Episodul 3

Publicat in data

Scurt istoric al pseudo-politicianului Liviu Alexa

Alexa a avut de mult ambiții politice, dar nu s-a uitat suficient în oglindă încât să poată observa că nu are stofă de politician și nici măcar puterea de convingere de a fi consilier local în cea mai mica comună din România (Doamne Ferește- intra în incapacitate de plată comuna). Și cei din anturajul său îl luau la mișto că poate avea succes în politică și comunitate, fiindcă lui Dinu Păturică trebuie să i se dea mereu dreptate.

Astfel:

În anul 2012, candidatul independent Liviu Alexa a obținut un scor extraordinar pentru Camera Deputaților – 1,17 la sută, ajungând să vadă fotoliile din Camera Deputaților doar în poze.

În anul 2016, Alexa a candidat din partea Partidului Mișcarea Liberală (o formațiune politică obscură, pentru că niciun partid serios nu a vrut să audă de el) pentru funcția de primar al Clujului și a reușit mega performanța de a primi 3496 de voturi, în contextul în care a avut la dispoziție sute de mii de lei pentru campanie și a început să-și facă reclamă cu aproape 1 an înainte. Pur și simplu după această realizare, câteva zile i-a fost rușine să meargă pe stradă, dar cum individul nu are măsură a continuat să creadă că va ajunge, măcar deputat….

Articol recomandat: Liviu Alexa și firma ventilatorului de INJURII, în datorii și cu bunurile sub sechestru. Episodul 1

Iubirea lui Alexa față de PSDragnea și somitatea Dăncilă

Cu Liviu Dragnea îl leagă o dulce prietenie pe Alexa, mai ales după ce condamnatul Dragnea i-a dat 400.000 de Euro lui Alexa (s-ar putea în scurt timp să intrăm și în posesia contractului și îl voi publica). Sursele mele de la București, spun  că Alexa era folositor pentru că putea să-i execute prin intermediul trustului său pe anumiți adversari politici interni din PSD ai lui Dragnea și Dăncilă.  Se mai vorbește că Alexa a luat și alți bani prin intermediul lui Dragnea, de care nu se știe oficial.

ziar de cluj

18 septembrie 2019, data în care  Alexa ajunge plantat de către Dăncilă în fruntea Organizației PSD Cluj, fără a fi dorit de primari, consilieri locali, consilieri județeni și majoritatea membrilor.

Liviu Alexa a ajuns la Dăncilă, prin Adrian Mlădinoiu – șoferul infractorului Liviu Dragnea. A mai avut și sprijinul lui Codrin Ștefănescu, Mihai Fifor și al jurnalistului Antena 3 Răzvan Dumitrescu.

Dacă Dăncilă nu se prăbușea, organizația PSD Cluj ajungea complet distrusă de Alexa

Nebunul, odată cuprins de beția puterii a început să-și execute colegii și să-i linșeze mediatic pe cei care i se împotriveau. Politica se face cu diplomație, nu cu violență, nu prin bețiile grave ale lui Liviu Alexa și ura sa neastîmpărată.

Din cauza lui au plecat din partid mai mulți primari din județ, iar cei rămași dacă nu existau legi îl executau ca și pe Caligula, la cât rău le-a putut face lor și familiilor.

Din 17 ianuarie 2020, Alexa este aruncat din PSD Cluj

Liviu Alexa nu a avut adeziune la PSD Cluj și nici nu a fost vreodată membru. A fost doar parașutat în organizație să o distrugă, printr-o gravă eroare de management politic a lui Dăncilă.

În concluzie, ca să fie clar și limpede pentru toată lumea:

Viața politică a lui Alexa s-a terminat înainte de a începe. Nu mai are absolut niciun viitor politic. Partidele importante din țară nu vor să audă de Alexa.

În momentul de față mai are câțiva oameni de afaceri, care-i plătesc ceva publicitate, mai mult de frică.

Credibilitatea lui este egală  cu zero pe toate palierele. Cine-și face de lucru cu el pe servicii de consultanță, branding sau atac la adversari, pierde.

Pe cine atacă Alexa câștigă, iar pe cine laudă pierde!

Urmăriți săptămâna aceasta Cluj Manifest, fiindcă îi dedicăm mai mult spațiu lui Liviu Alexa.

LIVIU ALEXA, de la CANCER la ȘANTAJ și amenințări in loc de presă

INTRA IN DISCUTIE

5 COMENTARII

  1. Oare de ce firme de renume din Cluj isi mai permit sa finanteze un astfel de individ?
    Ce trebuie sa ma iasa la iveala pentru ca BANCA TRANSILVANIA sa inceteze platile catre acest om, care nu face cinste comunitatii noastre?
    Cand se opresc dezvoltatorii imobiliari? Domnii Berciu, Bob etc.?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...