Școala Altfel, la FSPAC, Cluj

2013-04-03 14.13.59

Evenimentul Școala Altfel a avut loc astăzi, în jurul orei 10,00, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în scopul de a recruta tineri interesați de a se înscrie la această facultate.
Practic, evenimentul a survenit din dorința de a promova propriile departamente: Administrație Publică; Comunicare, Relații Publice și Publicitate; Științe Politice și Jurnalism precum și de a promova activitățile extracurriculare cum ar fi Photo Happening, pentru a arăta tinerilor și o altă perspectivă a facultății.
Au participat diferite grupuri de la licee precum Avram Iancu sau Gheorghe Șincai, formate din elevi interesați de tot ceea ce se întâmpla la FSPAC : „Cei cu care am interacționat au părut încântați de eveniment și sperăm ca această experiență să fie productivă atât pentru noi cat și pentru ei” declară una dintre studentele implicate în organizare.
FSPAC a organizat acest eveniment ce se desfășoară timp de 3 zile, maine fiind ultima zi, iar studenții implicați în proiect au fost diferențiați prin portul unui tricou de culoare verde.

Adelina Mihaela Cujbă

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii