VIDEO / Consiliul de Administraţie l-a schimbat pe Țenter cu Silvășan la cârma echipei de baschet “U” BT

Mihai Silvăşan antrenor, iar Branko Cuic team manager! Este scenariul surpriză de pe banca celor de la U BT. Decizia înlocuirii lui Marcel Ţenter a venit după ce echipa a ratat finala, sezonul trecut.

În urma discuţiilor, membrii Consiliului de Administraţie au decis că este nevoie de o schimbare la cârma echipei. Marcel Ţenter a fost înlocuit de secundul din ultimul său mandat, Mihai Silvăşan. Alături de “Silvă” pe bancă va sta şi Branko Cuic, fost jucător al clujenilor şi în prezent antrenor la juniori.

Marcel Ţenter, fost antrenor U BT: ”Aceasta este soarta antrenorilor şi trebuie să fiu obişnuit cu schimbările. Am pornit un proiect, pe care nu am reuşit să îl duc la bun sfârşit. Plec cu capul sus, sunt mulţumit că am cucerit două trofee cu această echipă frumoasă. Acum mă concentrez pe acţiunile echipei naţionale”.

Conform unor surse, până să se ajungă la varianta Silvăşan, finanţatorii echipei au mai negociat cu Aleksandar Todorov, antrenorul lui Dinamo Bucureşti, şi cu Cristian Achim, tehnicianul campioanei CSM Oradea.

Mai mult ca sigur, înlocuirea lui Ţenter este consecinţa faptului că universitarii au terminat doar pe locul patru în campionat, în ciuda bugetului mare avut la dispoziție. Singurul trofeu obţinut a fost Cupa României. Va urma şi o remaniere a lotului, contractele celor care nu au confirmat, urmând a fi reziliate.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii