Rata de infectare în scădere la Cluj-Napoca

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Rata de infectare din Cluj Napoca începe să scadă. Astăzi,potrivit DSP Cluj, rata a ajuns la 7,67, în scădere față de ieri când era de 7,84.

Dacă rata scade sub 7,5, restricțiile privind circulația după ora 20.00 și închiderea magazinelor de la ora 18.00 se vor aplica doar în weekend.

În Cluj Napoca se aplică în continuare următoarele restricții:

se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20.00—5.00 pe toată săptămâna
magazinele se închid la ora 18.00 toată săptămâna sălile de sport/fitness nu pot funcționa toată săptămâna nu își închid activitatea: unitățile farmaceutice, benzinăriile, operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu, precum şi operatorii economici din domeniul transportului rutier de persoane care utilizează autovehicule cu capacitate mai mare de 9 locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului auto, şi cei din domeniul transportului rutier de mărfuri care utilizează autovehicule cu masa maximă autorizată de peste 2,4 tone îşi pot desfășura activitatea în regim normal de muncă, cu respectarea normelor de protecție sanitară.

Până astăzi, 9 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 998.555 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
896.573 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor covid efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.942 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău