O angajată a unei creșe din Cluj-Napoca a fost diagnosticată cu COVID-19

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

O angajată, în funcția de arhivist, de la creșa „Patrocle” din cartierul clujean Gheorgheni a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus,a anunțat, miercuri, printr-un comunicat, Biroul de Mass-media al Primăriei Cluj-Napoca.

Direcția de Sănătate Publică a anunțat, însă, că nu se impun alte măsuri decât internarea femeii, întrucât aceasta nu a luat contact cu niciun alt angajat. În schimb, conducerea creșei informează că vor fi sporite măsurile de dezinfecție din cadrul instituției.

Luni, în data de 13 iulie 2020, o angajată a creșei Patrocle, care avea funcția de arhivist, a fost identificată pozitiv COVID -19. Imediat s-a efectuat ancheta epidemiologică de către Direcția de Sănătate Publică. În afară de internarea angajatei, DSP nu a dispus alte măsuri suplimentare.

Angajata, conform anchetei epidemiologice, își desfășura activitatea într-un spațiu distinct, la etajul 2, fără contacte directe în sensul legii cu ceilalți angajați, în condițiile în care activitatea creșei se desfășoară la nivelul parter și etaj 1.

Conducerea creșei a dispus ca măsură suplimentară dezinfecția tuturor spațiilor din creșă. De asemenea, zilnic se efectuează triajul epidemiologic prin termometrizarea personalului și a copiilor, precum și dezinfecția în toate unitățile subordonate Centrului bugetar de administrare creșe.

Conducerea Centrului bugetar de administrare creșe a procedat în conformitate cu prevederile legale și a celor impuse de Direcția de Sănătate Publică în cadrul anchetei epidemiologice”, se arată în comunicat.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău