Cluj. Metoda inedită găsită de un preot pentru a asigura distanța între credincioși

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Un preot din Florești a găsit o metodă ingenioasă pentru a se asigura că enoriașii care vin la slujbă păstrează distanța fizică.

Curtea Bisericii „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din Floresti, Cluj, s-a umplut de flori colorate, desenate la distanța recomandată de 1,5 metri, pe care enoriașii sunt invitați să se așeze pentru a asculta Sfânta Liturghie, în aer liber, informează observatornews.ro.

„Iubiți credincioși, a venit vremea mult așteptată să ne bucurăm … pentru că începând de mâine, Duminică, 17 mai, a V- a după Sfintele Paști o să ne putem întâlni la biserică pentru a da Slavă lui Dumnezeu ÎMPREUNĂ!

De la ora 10:00 vom săvârși Sfânta Liturghie.

Potrivit îndrumărilor autorităților bisericești vom respecta prevederile legale ale stării de alertă.

Vom sluji afară în altarul de vară, iar dumneavoastră credincioșii noștri, veți purta mască și veți păstra distanța de 1,50 m unul față de celălalt.

În acest semn la intrarea în curtea Bisericii veți fi poftiți la o floricică la alegere”, au transmis preoții.

Aceștia au pus la dispoziția enoriașilor și dezinfenctant:

„De asemenea la intrare în curtea Bisericii o să aveți la dispoziție substanțe de dezinfectare pe care trebuie să le folosiți și când veniți și când plecați.

Important!!! … veți putea intra și în Biserică pe partea stângă maxim zece persoane pentru Închinare, pomelnice, rugăciune și veți ieși pe partea dreaptă!”, au mai transmis aceștia.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău