Mihai Teja are planuri mari pentru 2016: “Vreau să ne calificăm în play-off!”

Antrenorul lui U Cluj, Mihai Teja a vorbit despre obiectivele pentru anul 2016, spunînd că obiectivul principal al echipei e calificarea în play-off:

„Mi-aş dori mai mult, nu doar să rămânem în Liga 2. Ştiu ce înseamnă Universitatea Cluj, ce înseamnă ea pentru suporteri, care o vor din nou în Liga 1. Ei spun că se mulţumesc doar ca echipa să supravieţuiască, asta e spiritul clubului, cu toţii ne dorim performanţă.

Mi-ar face plăcere ca U să câştige campionatul în viitor, să participe în cupele europene, pentru că fanii şi oraşul merită acest lucru. Chiar îmi doresc mai mult cu Universitatea.

Pentru moment, ar fi o reuşită extraordinară calificarea în play-off. S-a pornit foarte târziu cu pregătirea, echipa era aproape de faliment, astfel că ar fi o mare performanţă calificarea în play-off”, a declarat Teja la SportTotalFM.

Teja a lămurit şi situaţia salariului său, susţinut de sponsori: „Am venit la U Cluj prin anumiţi oameni de afaceri care-mi susţin salariul. Sunt nişte persoane din Bucureşti. Au fost de acord să plătească salariul meu şi al stafului, îşi doresc şi ei publicitate.

Am scutit astfel clubul de o cheltuială în plus cu staful tehnic. Ne dorim să avem mai mult sponsori şi autorităţile locale să sprijine cum pot această echipă”, a dezvăluit el.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii