Încă ”O zi cu păsări în Muzeul Satului”

Societatea Ornitologică Româna (SOR), prin Biroul Teritorial Cluj, organizează cea de-a treia ediție a evenimentului “O zi cu păsări în Muzeul Satului” pe 11 iunie 2016.

Evenimentul se va desfășura în Parcul Etnografic Romulus Vuia cu începere de la ora 8:00 și este o acțiune a proiectului „Păsările Clujului prin muzică și tradiție”.

Proiectul susţine candidatura oraşului ClujNapoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Între orele 8:00 și 10:00 are acțiunea de inelare a păsărilor, favorita copiilor la edițiile anterioare.

De la ora 10:00 vor avea loc Ateliere de artizanat, Jocuri pentru copii, Activități de aventură, Mini-expoziție de animale vii, Observarea păsărilor.

Participanții vor putea trece, pe rând, pe la standurile cu jocuri sau pe la atelierele cu activități de artizanat (olărit, pictură pe ceramică și pe lemn, construire de cuiburi), toate inspirate de păsări. Vor putea identifica păsările din parc cu ajutorul organizatorilor, al binoclului și al determinatorului.

Vor avea loc și activități de aventură, atât pentru cei mici cât și pentru însoțitori. De asemenea, va fi organizată o mică expoziție de animale vii, pregătite pentru interacțiunea educativă cu tinerii participanți.

Participarea la eveniment este gratuită, dar biletul de intrare în Parcul Etnografic costă 6 Ron pentru adulți și 3 Ron pentru copii.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.