În ciuda îndemnului venit din partea judecătorului, nu există şanse de împăcare între cei de la Grădina Boema şi vecini

Conflictul dintre reprezentanţii Terasei Boema şi vecinii care acuză poluarea fonică la care sunt supuşi are tot mai puţine şanse de soluţionare pe cale amiabilă.

Disputa dintre cele două părţi se duce acum în instanţă. La ultimul termen de judecată, care a avut loc în urmă cu două săptămâni, judecătorul Alexandrina Rădulescu, de la Secţia civilă a Trinunalului Cluj, a sugerat părţilor varianta împăcării prin găsirea unor soluţii de compromis care să pună capăt conflictului.
Dacă cei care locuiesc în imediata apropiere a localului au agreeat ideea magistratului, în mod surprinzător, avocatul reprezentanţilor Terasei Boema nici nu a vrut să ia în calcul această variantă.

Reacţia oamenilor a venit firesc. Vecinii sunt intrigaţi de atitudinea celor de la Boema şi spun că  s-au convins definitiv de totala lipsă de interes a acestora pentru liniştea celor din jur.
În condiţiile în care procesul se anunţă unul de durată, vecinii insistă pentru găsirea unor soluţii de compromis cu partea adversă. Avocatul Stanca Gidro spune că a încercat în mai multe rânduri să găsească o cale de mediere cu avocatul celor de la Grădina Boema, însă s-a lovit de lipsa de interes a acestuia.

Între timp, procesul continuă la Tribunalul Cluj, următorul termen de judecată urmând să aibă loc în luna septembrie.

Vă reamintim că vecinii Grădinii de Vară Boema din centrul Clujului au dat în judecată patronii acesteia după ce s-au plâns de zgomotul de pe terasă, în condiţiile în care localul a fost deschis fără a avea vreo autorizaţie din partea primăriei Cluj-Napoca. De asemenea, oamenii s-au plâns de faptul că patronii terasei au refuzat să reducă orarul de funcţionare al acesteia până la ora 22 în timpul săptămânii, şi până la ora 02.00 în weekend.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii