Hoț de fier vechi, depistat de polițiștii clujeni

Polițiștii clujeni au identificat și reținut un bărbat bănuit de sustragere de fier vechi din zona depoului din Cluj-Napoca.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați

La data de 19.08.2016, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi că o persoană de sex masculin sustrage diferite bunuri din zona depoului.

La faţa locului, poliţiştii au fost informaţi, de către un agent de pază, că persoana care făcea obiectul sesizării a reuşit să fugă cu bunurile sustrase, cu un autoturism.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit depistarea şi oprirea în trafic a autoturismului în cauză, în localitatea Baciu.

Conducătorul auto, un bărbat de 20 ani, din comuna Sânpaul, avea permisul de conducere reținut, fiind cercetat în alte dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

În urma controlului corporal, asupra bărbatului au fost găsite 2 chitanţe de predare a 46 de kilograme de fier vechi pe care l-ar fi sustras din zona depoului, din Cluj-Napoca.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie în sânge.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat.

Acesta a fost reţinut de către polițiști pe o perioadă de 24 de ore, iar magistrații au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii