Grigore Fati a despus jurământul pentru al doilea mandat de primar la Apahida

În prezenţa consilierilor locali şi a numeroşi locuitori ai localităţii  Apahida, s-a desfăşurat ieri şedinţa Consiliului Local Apahida de constituire a grupurilor de consilieri locali, validarea acestora, alegerea viceprimarului, precum şi depunerea jurământului din partea lor şi a primarului ales în urma votului exprimat la 5  iunie.

P1200541.Still008

Grigore Fati a demisionat din funcţia de consilier local pentru a pute afi investit pentru a doua oară în  funcţia de primar, tot atunci fiind consemnată şi demisia lui Marcel Dezmirean din funcţia de consilier.

La şedinţa prezidată de decanul de vârstă al consilierilor, Vălean Răchişan s-a procedat  la completarea listei de consilieri, astfel încât Consiliul Local Apahida va avea următoarea compunenţă:

Vasile Frătean, Sorin Rus, Ioan Bob, Ioan Olteanu, Stefan Csabai, Vlad Petean, Carmen Pop, Ilinca Crăciunaş, Florin Buhăţel şi Claudia Zaman din partea PSD;

Călin Păcurar, Viorel Nacu, Tudor Oros, Radu Păcurar, Cristian Baciu, Alexandru Fabian si Vălean Răchişan din partea PNL.

P1200541.Still012

Reprezentantul Prefecturii a dat citire rezultatelor oficiale ale alegerilor locale pentru funcţia de primar al Apahidei şi a procedat  la desemnarea lui Grigore Fati ca primar, conform rezultatelor,  pentru următorii 4 ani.

https://www.youtube.com/watch?v=ytM9y3r-x68&feature=youtu.be

Grigore Fati, primarul comunei Apahida, a depus în faţa consilierilor locali, jurămantul.  Au fost prezenţi numeroşi cetăţeni veniţi să asiste la acest important eveniment pentru viitorul comunei lor.

P1200541.Still014

Primarul reales s-a adresat cetăţenilor veniţi să asiste la investirea sa, mulţumindu-le pentru participarea la vot şi pentru încrederea ce i-au arătat-o. Grigore Fati s-a adresat şi consilierilor, îndemnându-i să nu se lase purtaţi de orgolii personale, ci să lucreze pentru binele comunei, în conformitate cu jurământul tocmai depus, să susţină investiţiile în derulare şi identificarea de noi investiţii, pentru a fi demni de încrederea acordată de cetăţănii comunei.

Un nou viceprimar

P1200541.Still009

Propunerea venită din partea PSD pentru numirea in funcţia de viceprimar a doamnei Ilinca Crăciunaş a fost aprobată cu 15 voturi pentru şi unul împotrivă, astfel că la Apahid, Grigore Fati va fi secondat în efortul depus în conducerea comnunei şi în sprijinul cetăţenilor de Ilinca Crăciunaş.

Sequence 01.Still009

După validarea în funcţie şi depunerea jurământului, consilierii au constituit cinci comisii de specialitatea pentru desfăşurarea activităţilor specifice.

O nouă etapă, noi planuri pentru dezvoltarea comunei Apahida şi binele locuitorilor ei. Succes tuturor în acest mandat!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii