Elevii clujeni, cei mai buni la concursul de Matematică și Informatică ”Grigore Moisil”

Cei mai buni elevi la matematică și la informatică din județul Cluj, au participat la Concursul interjudețean de matematică și informatică ,,Grigore Moisil” din Zalău.

La Concursul interjudețean ,,Grigore Moisil” participă cei mai buni elevi la matematică și la informatică din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare și Sălaj.

Șase premii și trei mențiuni la matematică

La această ediție județul Cluj a fost reprezentat la matematică de către 21 de elevi din clasele a V-a – a XII-a și a obținut șase premii și trei mențiuni.

3 premii I (Faur Maria Ștefania, Liceul De Informatică Tiberiu Popoviciu Cluj Napoca, Clasa a V-a; Cavași Eduard, Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca, Clasa a VI-a; Crișan Dragoș, Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca, Clasa a X-a;)

2 Premii II (Man Andrei-George, Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca, Clasa a VIII-a; Crăciun Maria-Nicoleta Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca, Clasa a XII-a;)

 1 Premiu III (Harambaș Diana Maria, Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca, Clasa a VII-a)

3 Mențiuni (Verzea Ștefan, Colegiul Naţional  Emil Racoviţă Cluj-Napoca,  Clasa A VI-A; Lăuran David, Școala  Gimnazială Horea Cluj-Napoca, Clasa a-VII a; Petridean Andrei, Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca, Clasa a X-a) .

Cinci Premii Și Trei Mențiuni La Informatică

Elevii clujeni au reușit să se remarce și la concursul de informatică, obținând 8 premii și mențiuni. La disciplina informatică  județul Cluj a fost reprezentat de către 12 elevi din clasele a V-a- a XII-a

Premiul I, Râpeanu George, Colegiul Naţional Emil Racoviță, Cluj-Napoca, clasa a VIII-a;

Premiul II, Bogdan Tudor Alexandru, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Cluj-Napoca, clasa a X-a;

3 premii III, Ursache Matei, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca, clasa a V-a; Zeriu Bogdan, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu, Cluj-Napoca, clasa a VI-a; Marin Ciprian, Colegiul Național Emil Racoviță, Cluj-Napoca, clasa a IX-a și 3 Mențiuni, Bratu Andrei, Colegiul Național Mihai Viteazul, Turda, clasa a XI-a; Horhat Răzvan, Liceul Teoretic Avram Iancu, Cluj-Napoca, clasa a XI-a; Popovici Andrei Sorin, Seminarul Teologic Ortodox, Cluj-Napoca, clasa a XII-a.

La ediţia din acest an a Concursului Interjudeţean de Matematică şi Informatică “Grigore Moisil”, desfăşurat în perioada 31 martie-2 aprilie, la Zalău, au participat aproape 250 de elevi din judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Satu Mare şi Sălaj şi peste 80 de profesori evaluatori.

Elevii clujeni au obținut cele mai multe premii la concursul matematică și informatică ,,Grigore Moisil”, 15 premii și mențiuni (9 la matematică și 8 la informatică). Liceul Emil Racoviță a avut cei mai mulți premianți, 9.

Festivitatea de premiere a celei de a XXXII-a ediţii a Concursului interjudeţean de matematică şi informatică „Grigore Moisil”, i-a avut în centrul atenţiei pe cei mai buni elevi.
Au fost oferite premii în bani de către Consiliul Judeţean Sălaj, premii în cărţi de către editurile GIL şi Paralela 45, diplome şi medalii de către Societatea de Ştiinţe Matematice din România – filiala Sălaj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii