Conceicao, dorit în Portugalia, Ucraina şi Qatar. Vedetele CFR-ului amenință că pleacă dacă antrenorul părăsește echipa

Antonio Conceicao este responsabil de revenirea CFR-ului, într-un sezon ce era considerat eşuat, după prima parte. De la venirea portughezului, în decembrie anul trecut, clujenii au pierdut doar 5 partide din 23 jucate în toate competiţiile şi au câştigat Cupa Românieie. Asta l-a făcut pe Conceicao să devină interesant pentru mai multe cluburi din străinătate.

Potrivit Gazetei Sporturilor, echipe din Ucraina şi Qatar l-au contactat pe antrenorul CFR-ului, dar o ofertă care l-ar putea interesa vine şi din ţara sa natală, de la Uniao da Madeira.

Fostul jucător al CFR-ului, Tony da Silva, spune că: “Toni Conceicao este dorit de câteva echipe şi ştiu că îi plac provocările, dar vrea să ajute şi CFR să lupte iarăşi la titlu. Ştiu că a fost abordat de o echipă din Ucraina şi de una din Qatar. În Portugalia s-a vorbit de Uniao da Madeira, care ar putea rămâne în Liga I, pentru ca alte cluburi au probleme”.

De rămânerea lui Toni Conceicao ar putea să depindă şi revenirea lui Ricardo Cadu, care a discutat cu oficialii CFR-ului, în acest sens, dar şi rămânerea lui Mario Camora, care se pare că ar condiţiona semnarea unei prelungiri de contract şi de rămânerea antrenorului portughez.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii