Cluj Crusaders, calificată în semifinala campionatului național de fotbal american

Debutanta Campionatului Naţional de Fotbal American, Reşiţa Locomotives, s-a deplasat la Cluj-Napoca pentru a juca meciul retur cu echipa locală, Cluj Crusaders.

Partida s-a desfăşurat duminică, ȋn incinta Bazei Sportive Napoca (IRA) din cartierul Gheorgheni.

Sportivii clujeni au ȋnceput bine partida, reuşind să ȋnscrie prin Florin Oltean (1 touchdown), Marian Mikacs (1 touchdown) şi Jeremy David (1 touchdown), ȋn primul sfert, ȋn timp ce Burean Vlad a reuşit să ȋnscrie de două ori, din trei ȋncercări, extra point-ul aferent fiecărui touchdown.

Ofensiva „cruciaţilor” şi-a adus contribuţia pe tabela de marcaj şi ȋn al doilea sfert prin Dan Crâsnic, care a ȋnscris două touchdown-uri, ȋnsoţite fiecare de extra point, stabilind scorul 34-0 la pauza, pentru gazde.

Fără prea mult efort şi uşor relaxaţi, ardelenii au ȋnscris un singur touchdown ȋn sfertul trei, prin Kun Robert, iar defensiva a reuşit să provoace un safety ȋn valoare de două puncte.

În ultima parte a meciului, spectaculozitatea a scazut şi punctele s-au lasat asteptate ȋn zadar. O uşoară accidentare a mai dezmorţit atmosfera meciului, iar quarterback-ul clujean, Paul Cârjă, a fost nevoit să părăsească terenul de joc după o entorsă la glezna dreaptă. Acesta a fost ȋnlocuit de Florin Oltean până la finalul meciului, ȋncheiat cu scorul de 42-0 pentru clujeni
.
Pentru echipa condusă de Rafael Ruiz, etapa a V-a din CNFA a reprezentat ultimul meci pe teren propriu din cadrul sezonului regular, iar rezultatele acumulate de Crusaders i-au asigurat deja un loc ȋn semifinala campionatului.

Peste două săptămâni, Crusaders joacă la Timişoara, cu 89ers, când speră, ca după această confruntare dificilă, să ȋncheie sezonul regulat fără ȋnfrângere.

În aceeaşi etapă, Bucureşti Warriors au câştigat meciul cu Mureş Monsters din Conferinţa de Sud-Est a CNFA, cu scorul 53-0.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii