CFR Cluj începe sezonul viitor cu o penalizare de 9 puncte! Iuliu Mureșan: Cel puțin trei dintre cele nouă puncte aplicate sunt o greșeală

Sezonul viitor din Liga 1 și liga secundă începe la fel ca și cel care abia s-a încheiat, cu depunctări. De această dată vizate sunt echipele CFR Cluj, Rapid, ASA Târgu Mureș și Petrolul Ploiești.

Clujenii vor porni campionatul cu minus 9 puncte, în timp ce Rapid, ASA și Petrolul vor avea 6 puncte mai puțin, aceasta fiind decizia Comisiei de fond a Sistemului Național de Licențiere, anunță news.ro.

Un comunicat oficial din partea FRF e așteptat vineri, după ce se va încheia procesul de licențiere.

Informația a fost confirmată de Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, care spune că a făcut deja recurs:

“Am fost înștiințați în legătură cu această depunctare și am și formulat recursul, iar termenul de judecată este programat mâine (joi- n.r.). Cel puțin trei dintre cele nouă puncte aplicate sunt o greșeală. Eu zic că avem dreptate. Penalizarea vine ca urmare a unor restanțe salariale”, a afirmat Mureşan, pentru Digi Sport.

CFR și Petrolul au fost penalizate și sezonul trecut. Ploieștenii au început campionatul cu minus 6 puncte, în timp ce ardelenilor li s-au luat în total 10 puncte pe parcurs.

Sursa: Gazeta Sporturilor

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii