Unul dintre oficialii CFR-ului are o datorie de 130.000 de euro la arbitrul ce va fluiera, astăzi, la CFR – Botoșani

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Campioana României, CFR Cluj, are liber să continue lupta pentru titlu, după ce numărul celor pozitivi de COVID-19 din cadrul clubului s-a redus substanțial. „Feroviarii” joacă astăzi, acasă, cu FC Botoșani, însă la partida din Gruia a fost delegat un arbitru care, în mod normal, e incompatibil să coducă un meci al ardelenilor, scrie Gazeta Sporturilor.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a anunțat pe Marius Avram ca oficial la partida ce se va disputa în această seară, de la 21,30, însă acesta ar trebui ca în mod normal să nu fie implicat în niciun meci al CFR-ului. Arbitrul are de primit de la Mikloș Nagy, unul dintre oficiali clubului, suma de 130.000 de euro, pe care i-a împrumutat-o acum trei ani.

Nagy este fost asistent FIFA, iar la momentul când Avram i-ar fi împrumutat respectiva sumă de bani cei doi erau colegi în arbitraj, făcând echipă la mai multe meciuri din campionatul intern. Împrumutul apare inclusiv în declarația de avere pe care Marius Avram a făcut-o publică în momentul în care a fost angajat la Ministerul Economiei, în decembrie 2019, în funcția de consilier al lui Răzvan Pârjol, secretar de stat în ministerul de resort

Mai mult decât atât, președintele CCA, grecul Kyros Vassaras, a fost informat cu privire la datoria lui Nagy față de Marius Avram, însă se pare că oficialul ar fi ignorat acest amănunt. Conform sursei citate, arbitrul bucureștean a informat în scris Comisia Centrală a Arbitrilor că există acest împrumut și a dat și explicații în ce context s-a produs: Nagy dorea să înceapă o mare afacere în construcții, în Cluj, iar Avram junior, cu care era nu doar coleg, ci și amic, i-a oferit 130.000 de euro. Momentul în care s-a produs acest lucru: mai 2017, cu doar o lună înainte ca Nagy să intre oficial în conducerea CFR-ului.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău