Gabi Tamaș nu se dezminte! Apărătorul lui „U” vrea să intre pe teren accidentat, chiar înainte de operație

Fundașul Universității Cluj, Gabi Tamaș, a anuțat, la DigiSport, că nu vrea să se lase doborât nici măcar de accidentarea suferită luni, în meciul cu Aerostar Bacău, și intenționeze să forțeze intrarea în teren la începutul săptămânii viitoare, cu ASU Poli, pe „Cluj Arena”.

Acesta spune că se simte bine și că nu i s-a umflat genunchiul nici în momentul accidentării, nici după meci. Situația este cu atât mai inedită având în vedere că stopper-ul de 36 de ani vrea să joace luni, dar abia marți are programată operația la picior.

„Am ruptură de menisc. Pot reveni în două-trei săptămâni pe teren. Marți e programată operația, dar luni vreau să joc. Mă pregătesc la sală. Meniscul s-a rupt de tot și îl voi scoate. Dacă-l lipesc, voi lipsi trei-patru luni. Așa însă, voi reveni mai repede.

M-am sfătuit cu medicii și fizioterapeuții. Eu vreau să joc luni, apoi mă duc și mă operez. Nu mi s-a lipit piciorul în pământ. Pur și simplu, mi-a troznit genunchiul înăuntru. N-am mai simțit niciodată asta. Cumva, mi-a troznit în aer. Nu s-a umflat genunchiul nici atunci, nici acum”, a declarat Tamaș, la DigiSport.

Acesta a mai vorbit și despre planurile de viitor și a afirmat, curajos, că în sezonul viitor se va bate la titlu cu „U” Cluj.

„Chiar nu am o saturație de fotbal și văd că încă mai pot. Nu mă dau înapoi de la niciun război. De ce am semnat cu U? Nu am mai vrut să prelungesc cu Astra, pur și simplu, deși mi-au făcut ofertă de prelungire. La U Cluj am văzut un proiect interesant. Sincer, și Daniel Stanciu a contat, că suntem prieteni de mult. Îi promisesem că vin, dacă nu continui la Astra.

Au promis mai multe transferuri la U, că vom trage la promovare și vreau să ajut. Eu zic că vom candida la primul loc. La anul, la titlu în Liga 1. O să joc și la anul, încă pot”, a mai adăugat fundașul Universității, în intervenția la DigiSport.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii