dan petrescu

Englezii nu au uitat de Dan Petrescu. „Get well soon, super Dan” a comentat un fan la o știre despre îmbolnăvirea „Bursucului”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, este cel mai recent caz confirmat cu coronavirus în tabăra campioanei, iar englezii de la The Sun au scris despre asta într-o știre, „Bursucul” fiind o figură importantă în istoria clubului britanic Chelsea Londra.

La articol au apărut mai multe comentarii, printre care unul al unui fan care îi dorește însănătoșire grabnică tehnicianului, pe care îl numește „Super Dan”, aceasta fiind una dintre poreclele fostului fundaș dreapta al naționalei României.

„Get well soon, super Dan” a scris un microbist care s-a intitulat „Ossie blue”, sintagma din comentarii traducându-se prin „Fă-te bine curând, super Dan” sau, simplu, „Însănătoșire grabnică, super Dan”. Comentariul cu pricina a primit și trei aprecieri din partea altor vizitatori ai sitului, ceea ce denotă faptul că mai mulți fani ai fotbalului sunt în același gând pentru tehnicianul român.

În articol, cei de la The Sun scriu despre Dan Petrescu că este al 13-lea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus din cadrul echipei CFR Cluj și, conform surselor acesora din țară, acesta va fi internat cel puțin 48 de ore la Cluj-Napoca.

Aceștia scriu și despre perioada petrecută de „Bursuc” în vestul Londrei, acolo unde a câștigat o Cupă a Cupelor, o Cupă a Angliei, o Cupă a Ligii și o Supercupă a Europei, în cei cinci ani în care a îmbrăcat tricoul celor de la Chelsea.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii