„U” este mai tare ca Standard

Numitul Walter Florian, cercetat penal pentru delapidarea clubului de fotbal Universitatea Cluj, continuă „artificiile” financiare. El este acuzat de un prejudiciu de peste zece milioane de euro, dar nici că-i pasă. Zburdă şmechereşte cu contul, după bani prin Europa. Probabil, colectează şpagă pentru avocaţi şi politicieni corupţi. Că altfel, are o grămadă foarte mare de fapte nasoale săvârşite şi nu prea poate scăpa. Pentru că nu se lasă de penale, Walter vrea să îşi mute, prin împrumut, unul dintre jucătorii apropiaţi, la Standard Liege. Este vorba de Adrian Cristea, cel care alături de Bornescu este bănuit de suporterii lui „U”, dar şi de unii patroni din fotbal, că a trântit meciul decisiv al lui „U”cu feroviarii kakaioţi din deal (2-3). Partida a avut loc la sfârşitul campionatului trecut.

De asemenea, cei doi au refuzat în decembrie să se prezinte la audieri la DIICOT, preferând să micţioneze intens pe Justiţie, pe unde apucau şi, mai ales, prin toaletele cluburilor de fiţe. Asta e Justiţia în România… Cristea a plecat pe gratis, de la „U”, la Petrolul, în vară şi acum la Liege. Exact astfel de transferuri „moca” sunt cercetate de procurorii clujeni. DIICOTUL va afla, bineînţeles, de la clujmanifest.ro, despre acest împrumut şmecher la Standard, care îl îmbogăţeşte pe Walter, dar prejudiciază, o dată în plus, „U” Cluj.

În plus, din informaţiile pe care le deţinem au mai plecat, de la Ploieşti, doi juniori, care au fost tot ai lui „U”: Procurorii vor afla şi cum au fost minţiţi de Ioan Mărginean şi de Florian Walter, când au dat declaraţii. Cei doi puşcăriabili au spus şi prin presă că au mutat gratis jucătorii, de la „U”, la Ploieşti, pentru că nu aveau valoare şi oferte pentru ei. La fel s-a întâmplat şi acum. Neavând oferte pentru Cristea, Walter l-a împrumutat la Standard. Rezultă că „U”, de la care au plecat gratis jucătorii fără oferte şi valoare, e mai tare ca Petrolul, unde au ajuns prima oară. Iar Petrolul este, evident, mai tare în fotoghin, decât combustibilul Standard din Liege, la care a ajuns ratatul de Cristea. Fraţi „U”-işti, nimeni nu ne mai poate opri! Liga Campionilor ne paşte!

Adrian Cinpoeru

P.S. Pe lângă această şmecherie, Walter a mai făcut nişte mişcări interesante asupra cărora vom reveni. Pare că DIICOTUL e lipsit, în ultima vreme, de inspiraţie, s-a împotmolit în anchetă şi poate, dacă ne citesc, mai sapă puţin. 

 

Latest articles

Related articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.