Pedofilul clujean DJ Boros, condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare

Mihai Bogdan Pop, cunoscut sub pseudonimul de DJ Boros, a primit o pedeapsă de 10 ani și 8 luni de închisoare, fiind acuzat de act sexual cu minori, trafic de minori și pornografie infantilă. Acesta trebuie să scoată și câte 70.000 de lei din buzunar pentru fetele pe care le-a abuzat.

DJ Boros a ajuns celebru în urmă cu aproximativ 15 ani, când a lansat piesa „Dozator”, cunoscută ca una dintre primele single-uri „dance” din România. Pe lângă cariera muzicală, Mihai Bogdan Pop era cunoscut și pentru activitatea sa ca instructor de dans. Clujeanul pedofil a fost instructor de dans și pentru elevii şcolii „Eugen Pora” din Mănăştur.

„Contopeşte pedepsele principale de 3 ani şi 6 luni închisoare, 1 an închisoare, 3 ani şi 6 luni închisoare, 3 ani închisoare, 3 ani închisoare, 4 ani închisoare, 4 ani închisoare şi 2 ani închisoare, aplică pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare, pe care o sporeşte cu 6 ani şi 8 luni închisoare (1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv din 20 ani închisoare), inculpatul urmând să execute în regim de detenţie pedeapsa principală de 10 ani şi 8 luni închisoare.

În baza art. 45 alin. 2 din Codul penal aplică alături de pedeapsa principală de 10 ani şi 8 luni închisoare pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. g, n şi o din Codul penal pe o perioadă de 5 ani, respectiv a dreptului de a desfăşura orice activităţi de instruire a copiilor cu vârsta mai mică de 15 ani, a dreptului de a comunica cu persoanele vătămate”, arată o parte din soluția pe scurt a instanței clujene. De asemenea, DJ Boros are interdicție să se apropie la mai puțin de 50 de metri față de victime și membrii familiilor acestora.

În privința daunelor morale pe care clujeanul le are de achitat ele se cuantifică la 70.000 de lei, la care se adaugă 12.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

Sursa foto: România TV.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.