Comisia de Disciplină a FRF a suspendat litigiile clubului CFR Cluj cu foştii jucători, în urma insolvenţei

Comisia de Disciplină a FRF a suspendat litigiile pe care CFR Cluj le are cu foştii săi jucători privind recuperarea sumelor contractuale restante ca urmare a deschiderii procedurii de insolvenţă de către gruparea ardeleană, informează site-ul oficial al LPF.

“Comisia a admis cererea de suspendare formulată de CFR Cluj până la soluţionarea şi rămânerea definitivă a cererii de deschidere a procedurii insolvenţei, cerere ce face obiectul dosarului nr. 134 / 1285/ 2015 aflat pe rolul Tribunalului specializat Cluj”, se menţionează în soluţia Comisiei de Disciplină.

Cei unsprezece jucători ale căror litigii privind recuperarea restanţelor salariale de la CFR Cluj au fost suspendate sunt: Damjan Djokovici, Daniel Stana, Liviu Ganea, Rui Pedro Couto Ramalho, Laszlo Sepsi, Javier Rodriguez Velayos, Felice Piccolo, Mihai Mincă, Vasile Maftei (dosarele 185 şi 189), Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora.

Având în vedere că instanţa a deschis procedura de insolvenţă, fotbaliştii îşi mai pot recupera salariile restante de la CFR Cluj prin înscrierea la masa credală.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii