L-ați văzut? Tatăl copilului de 8 ani găsit astăzi înjunghiat este suspect, iar polițiștii sunt în căutarea lui

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Copilul de 8 ani dat dispărut pe raza județului Cluj a fost găsit astăzi, fiind înjunghiat în inimă și abandonat pe bancheta mașinii pe care o conducea tatăl său. Acum, părintele victimei este principalul suspect pentru această crimă, iar polițiștii apelează la populație pentru găsirea lui.

Citește și: Copilul de 8 ani, care a dispărut în județul Cuj, a fost găsit mort, înjunghiat în inimă

„L-ați văzut?

Bărbatul din imagini este posibil suspect în cazul minorului găsit decedat azi pe raza localității Lita.

Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!

Ca urmare comunicatului de presă referitor la plecarea de la domiciliu a unui minor în vârstă de 8 ani împreună cu tatăl acestuia, Compartimentul Relații Publice din cadrul inspectoratului este abilitat să facă următoarele precizări:

La data de 26 iulie a.c., o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie. În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați. În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

La data de 28 iulie a.c., minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor”, au transmis autoritățile, cu privire la cazul care a îngrozit întreaga țară.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău