Se ține Street Food Festival anul acesta! Evenimentul va lua forma „celei mai mari terase din oraș”

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Cel mai important festival culinar din Cluj-Napoca urmează să aibă loc la începutul lunii viitoare. Street Food Festival, deși amânat în primă fază, își deschide porțile pentru gurmanzi, anul acesta evenimentul devenind „cea mai mare terasă din oraș”.

„Cluj, hai să salvăm vara! După o luuungă așteptare, a venit momentul să te invităm din nou să ieși din zona de confort culinar și să ai parte de o experiență fresh în aer liber. Acum că s-a arătat și soarele și a promis să stea până la toamnă, ne vedem la o terasă? De exemplu la cea mai mare din oraș, frumoasă și aerisită, înconjurată de foodtruckuri, cu decor boem, hamace, bean bags și mese acoperite, photo corners, dj spot și muzică live, soare și răcoare, drink-uri și mâncare? Pentru toate variantele de mai sus, te invităm la Club Transilvania, aproape de Someș, vis-a-vis de hypermarketul Cora, începând cu 3 iulie”, au transmis organizatorii festivalului culinar.

Aceștia au menționat faptul că nu nu există motive de îngrijorare în ceea ce privește măsurile de prevenire a virusului.

„Te asigurăm că ne aliniem celor mai înalte standarde de igienă și respectăm măsurile de prevenție specifice stării de alertă. La fața locului și prin toate instrumentele noastre de comunicare, vom informa constant care sunt normele în vigoare și recomandările de bune practici pe care trebuie să le urmăm cu toții, ca să ne simțim safe și să zâmbim. Hai să salvăm vara la Street FOOD Park. Din 3 iulie, în incinta clubului Transilvania. Intrarea e liberă și te așteptăm de marți până duminică, între orele 12-22″, au mai adăugat organizatorii.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău