Campania Umanitară de Crăciun 2016 CERT Transilvania are loc la VIVO! Cluj-Napoca

Joi, 15 decembrie 2016, în zona de food court din VIVO! Cluj-Napoca va avea loc Campania Umanitară de Crăciun 2016 CERT Transilvania.

Voluntarii vor pregăti în centrul comercial pachetele ce urmează să fie donate familiilor izolate din munţii Apuseni.

Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, CERT Transilvania organizează Campania Umanitară de Crăciun ce are ca scop sprijinirea familiilor nevoiaşe şi izolate din munţii Apuseni cu alimente de strictă necesitate şi alte lucruri necesare traiului zilnic. Anul acesta, la cea de-a IX-a ediţie, voluntarii îşi propun să pregătească pachete ce vor fi donate pentru 120 de familii.

„Vă invităm să fiţi alături de noi şi să ne oferiţi, în măsura în care reuşiţi, sprijin pentru a putea umple şi în acest an cele 120 de cutii, pe care le avem pregătite deja, cu făină, zahăr, orez, paste, sticle cu ulei, conserve şi alte alimente dar şi cu obiecte necesare igienei personale. Gândiţi-vă că nevoiaşii izolaţi în vârf de munte primesc ca pe adevărate bunătăţi, lucruri care celor mai mulţi dintre noi ne sunt la îndemână în fiecare zi.”- a declarat Flaviu Garbo, Preşedintele Asociaţiei CERTTransilvania.

În data de 15 decembrie, la VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj, va avea loc Atelierul Moşului, eveniment organizat în cadrul campaniei umanitare. Astfel, începând cu ora 17.00, în zona de food court a centrului comercial, se vor pregăti cele 120 de pachete cu alimente şi 90 de cadouri de Crăciun pentru copii, cu sprijinul voluntarilor, al donatorilor şi sponsorilor care au ales să se alăture acestei misiunii.

”Ne propunem să ajutăm cele 120 de familii cu alimente de strictă necesitate şi alte lucruri trebuincioase traiului zilnic. Pentru copiii din aşezările izolate ale Apusenilor vrem să adunăm dulciuri, jucării şi rechizite, astfel încât, unii dintre ei, să facă pentru prima dată cunoştinţă cu Moş Crăciun. Din experienţa campaniilor precedente, putem să vă spunem că din puţinul primit de la noi, unele familii au reuşit să îşi ducă traiul timp de zile bune, iar cei mici şiau preţuit cadourile că pe mici comori, pentru că de alte dulciuri şi jucării nu prea au parte. ” – a adăugat Flaviu Garbo, Preşedintele Asociaţiei CERT Transilvania.

Toţi cei care vor să se implice în acest proiect, atât persoanele fizice cât şi cele juridice sunt invitate să ia parte la evenimentul ce va avea loc la VIVO! Cluj-Napoca mâine, 15 decembrie 2016. Acţiunea Umanitară de Crăciun 2016 va continua în 17 şi 18 decembrie, când voluntarii CERT Transilvania vor lua în piept zonele foarte greu accesibile ale Munţilor Apuseni şi vor duce donaţiile către familiile nevoiaşe.

Plecarea se va face în data de 17 decembrie, din parcarea centrului comercial.

Donaţii se pot face direct în contul asociaţiei folosind datele de mai jos:
Asociaţia CERT-Transilvania – Detaşamentul de intervenţie la dezastre
Str. C-tin Brâncuşi , Nr. 171, Cluj-Napoca, România
CUI: 29423947
Cont bancar: RO36BTRL01301205109280XX

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii