VIDEO+FOTO. O femeie a fost strivită între fiare în urma unui accident la ieșirea din Baciu

Coliziune puternică între trei autoturisme la ieșirea din Baciu spre Mera. Într-unul dintre vehicule, două persoane, un bărbat și o femeie, au rămas încarcerate, din păcate femeia fiind strivită între fiare. Celelalte persoane implicate au avut nevoie de ingrijiri medicale, după intervenția echipajelor de descarcerare.

„La accidentul de la ieșirea din localitatea Baciu spre Mera, au intervenit două autospeciale cui modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se aflau două persoane încarcerate, în stare de inconștiență.
S-au început imediat operațiunile de descarcerare și acordare a asistenței medicale celor două persoane încarcerate, respectiv un bărbat și o femeie de cca 40 de ani.

Femeia încarcerată nu mai prezenta semnale vitale, iar după scoaterea acesteia s-au început manevrele de resuscitare, însă corpul acesteia nu a mai răspuns acestora. Bărbatul a fost extras după cca 30 de minute de eforturi depuse de către pompieri și personalul medical, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Alte trei persoane au mai fost consultate, la locul accidentului, de către echipajele medicale și au fost transportate la spital.

Gradul de încarcerare al celor două persoane a fost ridicat implicând mai multe operațiuni pentru descarcerare: stabilizarea autoturismului, scoaterea portierelor din față ale autoturismului, tăierea elementelor de rezistență din structura mașinii, îndepărtarea bordului și tăierea și îndepărtarea parțială a plafonului”, au transmis cei de la Inspectoratul pentru Siutații de Urgență (ISU) Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii