VIDEO Accident pe centura Vâlcele – Apahida. Un bărbat de 69 de ani a decedat

Un accident rutier, soldat cu o victimă, s-a produs joi, în prima parte a zilei, pe centura de ocolire Vâlcele – Apahida. Protagoniști au fost șoferul unui autovehicul, în care se mai afla și o femeie, și conducătorul unei autoutilitare. 

„Accident rutier produs pe centura de Ocolire Vâlcele-Apahida, cca 10.50.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ intervin în aceste momente pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura Vâlcele-Apahida.

Pompierii au găsit un autoturism și o autocamionetă avariate, iar în autoturism era încarcerat un bărbat în stare de inconștiență, în vârstă de cca 60 de ani. Echipajul de descarcerare a desfăcut rapid una dintre ușile blocate ale autoturismului și a acționat pentru a extrage de urgență bărbatul din autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul medical SAJ care desfășoară în aceste momente manevre de resuscitare.

La locul evenimentului mai sunt consultați un bărbat și o femeie, în stare de conștiență și cooperanți”, au fost primele informații transmise de ISU Cluj.

ACTUALIZARE: „Din primele informatii, conducătorul unei autoutilitare a patruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune cu un autoturism.  În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unui pasager din interiorul acestuia.”

ACTUALIZARE 2: „Conducătorul autoutilitarei, varsta de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Pasagerul rănit din autoturism – o femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Turda. Conducătorul autoturismului care din nefericire a decedat în urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Turda. Autoutilitara se deplasa dinpre Cluj-Napoca înspre Turda, autoturismul din sensul opus.”

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii