Social-democratul Simion Retegan candidează la Primăria comunei sale natale, Cuzdrioara, și spune că a luat această decizie pentru că îi pasă de oameni. El afirmă că are încredere în bunul simț și vrea să facă administrația să meragă într-o directție bună. ”Sunt social-democrat și nu am nicio temere când vorbesc despre asta, ba dimpotrivă. Cred că politica s-a născut la stânga. Nu poți să te mobilizezi în a face politică dacă nu îți pasă de nevoia celor mai mulți dintre oameni. Dacă îți pasă, prețuiești solidaritatea, prețuiești egalitatea de șanse, prețuiești capacitatea unui stat de a dezvolta politici sociale pentru acei oameni care au nevoie de acest tip de protecție. Eu aceste valori le prețuiesc, eu așa sunt și cred că sunt un om bun . Cred în bun simț și inteligență și mă mobilizez imediat atunci când simt că oamenii bine crescuți și inteligenți au nevoie de mine. Acum e un astfel de moment. În comuna mea e nevoie de mine și de echipa mea pentru a face administrația să meargă într-o direcție bună. Sunt un om vesel și modest, dar fără falsă modestie va spun că știu ce am de făcut pe acest drum ales și, cu legea alături, va spun că voi face tot ce mi-am propus pentru oamenii din Cuzdrioara ”, a declarat Simion Retegan, candidatul PSD la Primăria Cuzdrioara.

Candidatul PSD la Primăria Cuzdrioara, Simion Retegan, mărturișete că solidaritatea, egalitatea de șanse și politicile sociale sunt crezurile sale

Social-democratul Simion Retegan candidează la Primăria comunei sale natale, Cuzdrioara, și spune că a luat această decizie pentru că îi pasă de oameni. El afirmă că are încredere în bunul simț și vrea să facă administrația să meragă într-o directție bună.

”Sunt social-democrat și nu am nicio temere când vorbesc despre asta, ba dimpotrivă. Cred că politica s-a născut la stânga. Nu poți să te mobilizezi în a face politică dacă nu îți pasă de nevoia celor mai mulți dintre oameni. Dacă îți pasă, prețuiești solidaritatea, prețuiești egalitatea de șanse, prețuiești capacitatea unui stat de a dezvolta politici sociale pentru acei oameni care au nevoie de acest tip de protecție. Eu aceste valori le prețuiesc, eu așa sunt și cred că sunt un om bun . Cred în bun simț și inteligență și mă mobilizez imediat atunci când simt că oamenii bine crescuți și inteligenți au nevoie de mine. Acum e un astfel de moment. În comuna mea e nevoie de mine și de echipa mea pentru a face administrația să meargă într-o direcție bună. Sunt un om vesel și modest, dar fără falsă modestie va spun că știu ce am de făcut pe acest drum ales și, cu legea alături, va spun că voi face tot ce mi-am propus pentru oamenii din Cuzdrioara ”, a declarat Simion Retegan, candidatul PSD la Primăria Cuzdrioara.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii