Fetele de 10 din Turda şi Câmpia Turzii sunt recompensate de Guvern

Municipiiile Câmpia Turzii şi Turda se mândresc cu rezultatele excelente obţinute la examenul de Bacalaureat şi examenul de Evaluare Naţională. Trei eleve ale liceelor din aceste localităţi au primit nota 10. În ceea ce priveşte nivelul de exelenţă în materie de rezultate, o elevă de clasa a VIII- a din Turda a reuşit performanţa de a obţine şi ea nota 10 la evalurea naţională.

Pentru rezultatele deosebite şi efortul depus, fetele vor fi premite de către Guvern cu bani.

”Se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 1000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obţinut media 10 la evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a – 2017. Se aprobă acordarea de stimulente financiare în valoare de 3000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017”, se menţionează în proiectul Executivului.

Elevii de 10 la Bacalaureat din Câmpia Turzii şi Turda sunt: Mărgăriţoiu Maria şi Mureşan Ioana Diana Liceul Teoretic “Pavel Dan”, Răduţiu Daria – Colegiul Naţional Mihai Viteazul .La Examentul de Evaluare Naţională a existat o singură medie de 10 în zona Turzii: Diana Ghişa – Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” Turda.

De asemenea, în urma iniţiativei consilierului local din Câmpia Turzii, domnul Mihai Pătruţiu  cele două fete de 10 la BAC, Maria Mărgăriţoiu şi Ioana Diana Mureşan, au fost premiate în cadrul şedinţei festive a Zilelor Municipiului cu suma de 1000 de lei .

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii