Directorul UNIFARM, cel care a pretins mită de aproape un milion de euro, va fi demis de Nelu Tătaru

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Nelu Tătaru, ministrul sănătății, a anunțat că va solicita demiterea lui Adrian Ionel, directorul UNIFARM. Acesta ar urma să fie demis și din funcția de director general și din funcția lui din Consiliul de Administrație. Reamintim că Adrian Ionel a fost pus ieri în control judiciar de către DNA întrucât acesta ar fi pretins mită de 760.000

„Tot astăzi DNA a spus sub control judiciar pe domnul Adrian Ionel, directorul general al Companiei Unifarm. De la elaborarea acelui comunicat am solicitat Consiliului de Administraţie al Unifarm să se întrunească de urgenţă să se ia deciziile în ceea ce priveşte calitatea domnului Adrian Ionel de director general şi de membru în Consiliul de Administraţie. Aştept această reacţie a Consiliului de Administraţie şi voi semna şi ordinele…. Noi am avut în ultima lună Corp de control la Unifarm, la fel cum a fost şi de la Ministerul de Finanţe în urma unor sesizări, dar organul care conduce este Consiliul de Administraţie. Noi am făcut solicitarea de întrunire a acestui CA. În măsura în care nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atât din funcţia de director general, cât şi din Consiliul de Administraţie a domnului Adrian Ionel”, a spus ministrul Nelu Tătaru.

Reamintim că DNA are dovezi cum că Adrian Ionel ar fi pretins 760.000 unui intermediar ce reprezenta o societate comercială pentru ca UNIFARM, companie de stat, să atribuie un contract de achiziționare a mai multe materiale de protecție împotriva SARS-CoV-2. Este vorba despre 250.000 de combinezoane şi 3 milioane de măşti chirurgicale.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău