Călin Suciu

Candidatul PSD la Primăria Țaga, Călin Suciu, vrea să modernizeze comuna și afirmă că are un plan de acțiune pentru 4 ani

Călin Suciu, candidatul social-democrat la Primăria Țaga se descrie ca o persoană optimistă, care se bucură de natură și de frumusețea Ardealului și își dorește să-I facă pe toți locuitorii comunei să simtă la fel. Pentru asta, el mărtusește că are un plan, pentru 4 ani, de modenizare a comunei Țaga.

”Când vorbesc despre locurile natale și le spun oamenilor că mă trag din Nasal, lumea mă privește interesată.
Cum aș putea să nu vreau să transform aceste locuri în zone de interes pentru toți aceia care cunosc și apreciează produsele din locurile mele natale?! Nu am ars etapele, sunt la final de mandat de consilier local și stiu că e vremea să transform această experiență în crez și în plan de acțiune pentru patru ani de evoluție și modernizare a comunei mele. Ce îmi place?

Apa îmi place, livada mea de pomi fructiferi îmi face inima să vibreze, plantația de nuci și liniștea de pe malul lacului mă determina să vreau să aduc toți oamenii în starea mea de bine dintr-o minunată comună ardeleană. Detest minciuna, lenea și nepăsarea. Îmi place omul care mereu adaugă ceva bun și trainic în viață, ceva frumos în inimile celor pe care îi întâlnește zilnic”, a declarat Călin Suciu, candidatul PSD la Primăria Ţaga.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii