Alin Abrudan

Alin Abrudan, candidatul PSD la Primăria Râșca vrea să fie un edil “devotat cauzei localității, dreptății sociale, legii și adevărului”

Candidatul  social-democrat  la  Primăria  Rîșca, Alin Abrudan, consideră că,  din  postura  de  edil, nu ai voie să fii supus  tentației, nu ai voie să ai timpi  morți și nu ai voie să  treci  nepăsător  pe  lângă lucrurile  care nu merg bine, fără să  faci  ceva  să le  îndrepți.

”Sunt obișnuit să vorbesc despre ce am de făcut și despre cum voi face ce mi-am propus, nu mă așteptam să fiu nevoit să mă descriu. Sunt un tip exigent, riguros și pentru toate aceste lucruri pot să par distant. O fi un scut de protecție… Cred că oamenii care ajung să conducă o primărie trebuie să fie devotați cauzei acelei primării, dreptății sociale, legii și adevărului. Nu ai voie să fii supus tentației, nu ai voie să îți oferi timpi morți în această demnitate, nu ai voie să treci nepăsător pe lângă drumul rupt sau pe lângă pădurea devastată, pe lângă aspectul trist al centrului comunei tale, nu ai voie să nu vezi ansamblul problemelor din comuna ta pentru a găsi soluțiile pentru aceste probleme. Și iar nu vă vorbesc despre mine. Îmi place să cred că sunt harnic, dinamic și serios. Așa sunt eu, vreau să mă apuc repede de treabă pentru că la Râșca sunt enorm de multe de făcut. Pot părea grăbit dar știu că la finalul mandatului de primar voi putea fi mândru că nu am dezamăgit oamenii care îmi împărtășesc gândurile despre cum trebuie să fie un primar adevărat. ”, a declarat Alin Abrudan, candidat PSD – primăria Râșca.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii