horia sulea

Candidatura primarului Șulea a fost contestată de către un locuitor din Florești

Un floreștean, a contestat la Biroul electoral de circumscripție județeană nr. 13 candidatura lui Horia Șulea la Primăria Florești. Acesta a precizat ca motiv condamnarea penală, pe care a primit-o Șulea în decembrie.

Primarul din Florești a fost condamnat la 3 aqni de închisoare cu suspendare pentru fapte de abuz în serviciu, prima înfățișare pentru apelul formulat de acesta va avea loc la 3 zile după alegerile locale.

Contestația nu și-a atins însă ținta. Biroul electoral de circumscripție județeană nr. 13 s-a întrunit, dar și-a declinat competența. Nu a judecat problema de fond, întrucât contestația trebuia depusă la Biroul de circumscripție electorală comunală 38 Florești, acolo unde Șulea și-a depus candidatura. Am căutat o contestație la acest birou, însă nu am găsit, scrie media9.ro.

“Constată nulitatea contestației înregistrate la Biroul electoral de circumscripție județeană nr. 13 sub numărul 59/11.08.2020, formulată de domnul Ioan Leucă cu privire la candidatura domnului Horia Șulea la funcția de primar al Comunei Florești”, se arată în hotărâre.

Astfel, Horia Șulea poate să candideze din nou la Primăria Florești.

 

sursa foto:media9.ro

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii