Iohannis: „Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic”. R. Bogdan: „Urâtă politichie mai avem”

Președintele României, Klaus Iohannis, și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, au vorbit despre situația politică la nivel local, acolo unde tot mai mulți primari trec, înainte de alegeri, de la PSD la Partidul Național-Liberal.

„Vă spun franc, nu văd cu ochi buni aceste racolări. Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia, m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a precizat Klaus Iohannis.

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția. Până și cei care zilele trecute se făceau că nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului, vor putea medita la această chestiune. Urâtă politichie mai avem, nu cred că mai există undeva pe planetă o clasă politică mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planetă și din acest punct de vedere”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Sursa foto: G4Media.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii