Atitudine şi ripostă!

Acest site nu se doreşte a fi, neapărat, o altă gazetă online. E plin „târgul”. Nu vom fi nici site de ştiri. Nu asta urmărim. Am vrea mai mult să însemnăm o atitudine, vizavi de ceea ce preocupă omul, societatea şi nu preocupă deloc autorităţile. Un alt fel de a fi. Mai entuziast, participativ, activ, mai lipsit de compromisuri şi chiar mai agresiv. Am vrea să însemnăm o atitudine, care să nască apoi şi o ripostă. Noi nu credem în epitetul de „mămăligă”, invocat atât de des când se face referire la poporul român. De aceea, dacă va trebui, vom întreba, sesiza sau chiar vom face petiţii şi plângeri instituţiilor statului. Desigur, o mână de oameni nu se poate „agita” singură. Avem nevoie de sprijinul cititorilor. Avem nevoie de sprijinul organizaţiilor non-profit militante, active. Acest site va fi deschis la orice fel de colaborare cu aceste asociaţii, fundaţii. Vom prelua, întotdeauna acţiunile acestora şi le vom promova. Nu va fi uşor. E greu să schimbi imaginea boţului bleg de mămăligă în cea a unui ardei iute băţos, aşa, peste noapte.

Ionuţ Geană

P.S. Deocamdată, în versiunea „beta”, ne vom concentra mai mult pe aspectul grafic. Ne cerem scuze, pentru eventualele momente când siteul nu va funcţiona, sau va funcţiona prost.

 

Latest articles

Related articles

4 COMENTARII

  1. Frumos demers. Ca o opinie persoanala, lasati naibi grafica si axati-va pe TEXT!!!!Continut, nu forma! Grafica are prosport-ul dar nu gasesti sport. Grafica are Libertatea dar nu gasesti nimic. Grafica are si Can Can! Grafica au toti! Continut putini! De care parte vreti sa fiti…continut sau grafica ?!!
    Ambele…?! Sa fim seriosi!

  2. Amu’ nu chiar “naibi”, trebuie lăsată grafica. Sigur, nu sunt adeptul teoriei *formelor fără fond*. Și eu cred ca fondul problemei e mai important, decat ambalajul/prezentarea. E bine să fie și o formă atractivă, distinctivă, ușor de parcurs. Ca sfat, atenție la *momeala* întinsă de cei care vor să cădeți în aceeași *zoaie*(recunoașteți personajul… !) în care se complac ei, nereușind să reziste tentației, de a rezolva prea repede ecuația timp vs. chivernisire, ecuație care înmoaie coloana vertebrală. Aș vrea, să fiți la fel de luptători, împotriva *tarelor* societății (…și nu împotriva *Persoanei*, indiferent că ESTE sau NU vinovată) și peste un anumit timp, care rezultă din *ecuație* !!! Și nu uitați cea mai frumoasă definiție a TIMP-ului ( “Interval între chemerea lui Dumnezeu și răspunsul omului” – Dumitru Stăniloaie )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.