COVID-19: 6 giganți farma de pe piața produselor din plasmă își dau mâna pentru a dezvolta împreună un posibil tratament

UMF Cluj va efectua teste PCR COVID. Tariful unei testări este de aproape 300 de lei

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” este acreditată de către Ministerul Sănătății să realizeze testări Real Time-PCR pentru stabilirea diagnosticului de sindrom respirator acut sever (COVID-19) determinat de noul coronavirus, prin metoda RT-PCR.

Recoltările se realizează în amfiteatrul Gh. Bilașcu, str. Victor Babeș nr. 1, de marți până joi, între orele 7 și 9. Vă puteți programa pentru testare la nr. de telefon 0374834810. Trebuie să aveți la dumneavoastră o copie după cartea de identitate.

Tariful pentru persoane fizice, instituții publice, societăți comerciale, fundații, asociații, etc. este de 290 lei/pers. Acesta se poate negocia în funcție de numărul de teste solicitate pentru contracte de tip abonament, care implică testări multiple.

Rezultatul testului se eliberează în 24 de ore și se transmite prin e-mail.

Rezultatul printat se poate ridica de la punctul de recoltare de pe str. Victor Babeș nr. 1.

La cerere, rezultatul se poate oferi și în limba engleză.

Până acum, testările efectuate în cadrul universității s-au realizat doar la solicitările spitalelor și ale autorităților.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii