combate stresul

Combate stresul cu 9 trucuri simple

Te întrebi cum poți combate stresul – fără să apelezi la ședințe de psihoterapie, tratamente medicamentoase ș.a.? Stresul este din ce în ce mai prezent în viața noastră, iar dacă nu-l gestionezi așa cum se cuvinte pot apărea probleme serioase cu starea de sănătate.

Iată cum poți combate stresul cu aceste trucuri antistres simple

#1 Folosește plante adaptogene

Plantele adaptogene ajuta organismul sa se adapteze in conditii de stres fizic ori emotional intens. Ashwaganda (Withania somnifera), sau ginsengul indian, este folosita de bastinasi pentru proprietatile sale medicinale, in vreme ce Rhodiola, avand atribute asemanatoare, provine din China. Ambele imbunatatesc abilitatea organismului de a infrunta stresul, axietatea si oboseala.

#2 Ciocolata neagră

Bucura-te zi de zi de o tableta de ciocolata neagra (85% cacao), ba ai putea-o include in diverse smoothie-uri. Nu doar ca te face mai fericit dar are si o multime de antioxidanti precum si un efect calmant.

#3 Râsul

Rasul, asa cum au si demonstrat oamenii de stiinta, este o modalitate nemaipomenita de a scapa de stres si anxietate asa ca este vital sa te inconjori de oameni care te fac sa zambesti, ori sa privesti zilnic la comediile care iti starnesc hohote de ras.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare