Liverpool FC este noua campioană a Angliei, după o așteptare de 30 de ani

Inevitabilul s-a produs. Liverpool s-a impus în Premier League, cu șapte etape înainte de final, după ce Manchester City, echipa de pe locul 2, a pierdut în fața celor de la Chelsea.

Bucuria acestui titlu de campioană este cu atât mai mare cu cât formația antrenată în prezent de germanul Jürgen Klopp a trebuit să aștepte 30 de ani pentru o asemenea performanță. „Cormoranii” se impuseseră miercuri seara pe teren propriu în fața londonezilor de la Crystal Palace și, în mod firesc, ar fi așteptat duelul direct cu Manchester City de etapa viitoare.

Chelsea, gruparea antrenată de legenda Frank Lampard, le-a făcut un cadou celor de la Liverpool și s-a impus joi seara pe teren propriu în fața „Cetățenilor”, astfel asigurându-le „Roșiilor” cel de-al 19-lea titlu național.

Pandemia era cât pe ce să le fure această bucurie lui Salah, Mané, Firmino și compania. Campionatul a fost întrerupt în luna martie, iar pe măsură ce timpul a trecut, reluarea meciurilor devenea tot mai incertă, existând posibilitatea anulării sezonului de Premier League, ceea ce ar fi însemnat că băieții antrenați de Klopp ar fi trebuit să o ia de la capăt din toamnă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii