Bill Gates asigură că nu va folosi vaccinul împotriva coronavirus pentru a implanta chip-uri oamenilor

Miliardarul american și fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre vaccinul pe care îl dezvoltă, încercând să dezmintă teoriile conspiraționiste conform cărora ar folosi acest tratament pentru a implanta chip-uri în oameni, scrie CNews, din Franța.

Fundația „Bill and Melinda Gates” lucrează în prezent pentru găsirea unui antidot împotriva COVID-19, iar miliardarul vrea să dezmintă orice conspirație privind intențiile malițioase din spatele acestui tratament: „Nu este nicio conexiune între aceste vaccinuri și orice fel de urmare. Nici nu știu de unde a apărut așa ceva”, a afirmat Gates.

„Trebuie înțeleasă realitatea. Trebuie să explicăm care sunt principiile noastre, pentru ca oamenii să înțeleagă de ce ne implicăm în acest travaliu și suntem gata să investim miliarde pentru a accelera progresul”, a adăugat miliardarul. Fundația sa a anunțat pe 16 aprilie că va ajuta cu 150 de milioane de dolari țările defavorizate, afectate de pandemie.

Bill Gates este subiectul a multe teorii ale conspirației în întreaga lume. Dintre acestea, există și una conform căreia chiar el a creat noul virus pentru a reduce populația lumii. O alta spune că acesta a ar fi creat, de fapt, vaccinul pentru COVID-19 cu mult înainte ca virusul să fi apărut. „Fundația noastră încearcă să reducă mortalitatea, să aducă corectitudine în sănătate, dar totuși suntem acuzați că am fi creat acest virus”, s-a plâns Gates.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • Un articol de toata jena. Titlul nu are nimic de a face cu continutul articolului. Click bait cu nerusinare, mai si raspanditi zvonuri idioate ca apoi sa puteti sa scrieti despre oamenii ce cred in astfel de conspiratii. Astept cu nerabdare ziua cand nu o sa mai aveti slujbe.