Săptămâna viitoare are loc a 20-a ediție a Tîrgului de Cariere

Peste o sută de companii vor porni în recrutarea a circa 5.000 de tineri la Târgul de Cariere, care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj, în perioada 29 martie-1 aprilie.

Evenimentul va avea două părţi distincte. În prima, 29-30 martie, se va desfăşura Târgul de Cariere Cluj Global, unde aproximativ 60 de companii vor selecta candidați pentru diferite domenii, iar a doua, dedicată exclusiv recrutării de personal în domeniul IT, 31 martie-01 aprilie, unde vor fi prezente 40 de companii de profil.

Studenți, absolvenți sau simpli muncitori care nu sunt atrași de job-urile lor sunt așteptați la Târgul de Cariere, locul în care vor afla unde vor avea loc internship-uri, stagiile de practică, voluntariat sau detalii despre job-urile disponibile.

În cadrul târgului vor avea loc seminarii cu acces gratuit. Pentru cei pasionați de domeniul IT va avea loc „Speed Coding Challenge”, competiție contracronometru adresată specialiștilor, indiferent de nivelul lor de experiență și de tehnologiile cu care lucrează.

Laura Ciobăniţă

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.