O bancă din Cluj şi-a instalat robot pentru Facebook şi Skype

Banca Transilvania a pus în funcţiune un canal de interacțiune cu clienții, prin Facebook Messenger şi Skype, robotul Livia, cu ajutorul căruia pot afla informații despre conturi, produse şi servicii.

Robotul va oferi non-stop şi gratuit informații care puteau fi obținute doar prin intermediul echipelor din sucursale, agenții şi call center: IBAN-ul şi soldul conturilor curente în lei, euro sau dolari; sumele de plată aferente cardurilor de credit; numărul punctelor de loialitate acumulate pe cardul de cumpărături; detalii despre rate, dobânzi, comisioane la credite sau popriri; cursul valutar.

Confidențialitatea informațiilor primite cu ajutorul robotului este conferită de codul unic de identificare, dublat de cel primit pe telefon, ambele trebuind să fie completate la inițierea comunicării cu acesta prin Facebook Messenger sau Skype.

Fiecare client are un cod unic de identificare, reprezentând o combinație de şapte cifre care apar în IBAN-ul propriului cont curent. CIF-ul se regăseşte pe extrasul de cont curent, inclusiv în cel din BT24 Internet Banking sau poate fi aflat la sediile BT, prin email sau prin call center. Proiectul a fost inițiat şi dezvoltat în cadrul BT, prin colaborarea echipelor IT, dezvoltare produse retail, marketing şi comunicare.

Banca din Cluj s-a orientat în ultima perioadă spre lansarea de soluții digitale, printre care facilități la automatele de plăți, depunerea de numerar în contul propriu şi schimb valutar, shopping online, deschiderea online a unui cont bancar în lei, cu un card bancar de debit ataşat, autentificarea prin parolă unică primită prin SMS pentru tranzacțiile online cu cardul, brățara contactless, ce poate înlocui cardul la cumpărături în țară şi în străinătate; autentificarea prin amprentă digitală, platforma pentru medicii întreprinzători şi cea pentru părinţi. BT se află pe locul doi în topul băncilor din România, ca active, după BCR şi înaintea BRD-GSG.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii