Angajatorul ideal din retail pentru studenţi

Kaufland România se numără printre cei mai doriți angajatori din industria de retail din România, potrivit topului celor mai doriți angajatori publicat de compania internațională de cercetare Universum Global. Studiul este primul realizat pentru piaţa din România și are la bază un eșantion de 10.000 de studenţi.

Compania ocupă prima poziție în clasamentul companiilor din industria retail, segmentul food (supermarketuri, hipermarketuri), categoria business/commerce. Rezultatele studiului au arătat că echilibrul dintre viața personală și profesională joacă rolul cel mai important pentru studenții care se află în căutarea unui job, urmat de siguranța locului de muncă.

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori la nivel local, a anunțat decizia de a crește salariul minim pentru lucrătorii comerciali la 2.000 de lei brut, cu tichete de masă, remunerație ce poate ajunge în funcție de vechime și până la 3.800 de lei brut, cu sporuri și tichete de masă, dar și acordarea unei zile de concediu de odihnă în plus, măsură ce va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări. Kaufland este prezent în România de 11 ani cu un număr de 112 magazine deschise. Cu 15.000 de angajați, Kaufland România se află în topul celor mai doriți angajatori din România.

Principalii săi concurenţi din România sunt Carrefour, Auchan, Cora, Lidl, Mega Image. Studiul Universum Global este realizat anual în Europa în rândul studenților pentru a stabili care sunt cei mai doriți angajatori la nivel național, anul acesta fiind prima ediție organizată pentru România.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii