Gherman continuă hăituirea românilor în propria lor ţară

By | Published | Un comentariu

Sabin Arian Gherman continuă propagarea ideilor “secesioniste”. “Superiorului de Transilvania” ar trebui să îi fac câte o sesizare pe zi, la CNCD. Nu mă mai obosesc, deocamdată.

I-am făcut una anul trecut şi am câştigat-o. Pe scurt. Pe larg, se poate citi, mai jos, în Hotărârea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării. Arian Gherman a scris, în mai anul trecut, un editorial în City News în care alunga românii din ţara lor, la ora aceea numai din Ardeal, pe motiv că sunt născuţi peste munţi şi sunt inevoluaţi, gozeri, nebuni, hoţi, etc. Am făcut petiţie la CNCD împotriva lor. Între timp, pentru că acolo a durat mai multe luni discutarea “speţei”, într-o manifestare tipică  pentru astfel de personaje fără coloană, să nu le spun nevertebrate pentru că sunt un iubitor al naturii şi nu jignesc nevinovatele animale, dumnealor au şters articolul de pe saitul City News. Au vrut să mintă, la CNCD, că ei nu au scris nimic. Numai că aveam făcute “print screenuri” şi le-am trimis Comisiei, ca să se lămurească exact cu cine au de-a face. Cei de la CNCD au luat la cunoştinţă că hoarda lui Arpi a “comis-o”. În final, City News şi autorul au fost amendaţi.

Aşadar, trustul media, condus de numiţii Paszkany Arpad, Ioan Rus, Vasile Dâncu, are din acel moment patalama de trust hortist. Numai Miklos, amiralul, a mai făcut din astea, să alunge românii, să-i facă să plece în bejenie din teritoriile ocupate după “Dictatul de la Viena”. De aceea, acest sait, atâta timp cât mă voi ocupa eu de el, nu va fi deschis dezbaterilor şi intoxicărilor  gen “Federalizarea României”, “Ardeleanul ocoş, regăţeanul fraier”, “Sunt grof şi tu eşti o vită de iobag” şi alte asemenea teme plăcute nominalizaţilor de mai sus. Îi invit, pe cei cu apucături şi simpatii identice cu ale hortiştilor cu diplomă CNCD, să nu se obosească să citească, să trimită comentarii, să combată aici. Dacă au chef pot să scrie pe gardul City News mai departe!

Adrian Cinpoeru

pag-1_1-001

pag-2_1-001

pag-3_1-001pag-4_1-001pag-5_1-001pag-6_1-001pag-7-001

1 Response

  1. fanu spune:

    la cat somn este in Romania, nu ar fi de mirare sa le reuseasca planul antinational de regionalizare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *