masina de politie

Spionaj la Primăria Florești. Polițiștii au găsit o cameră de luat vederi într-un birou

Un dispozitiv electronic necunoscut a fost identificat în această dimineață la Primăria Florești. Polițiștii suspectează faptul că ar putea fi vorba de o tentativă de spionaj. Mai multe informații despre persoana care a amplasat dispozitivul nu se cunosc. Nu se poate știi încă dacă este vorba despre un spionaj intern sau unul extern. Surse din primărie spun că este vorba de o cameră de luat vederi.

„La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei instituţii publice, a fost identificat un dispozitiv electronic despre care funcţionarii publici nu aveau cunoştinţă”, au transmis reprezentanții Poliției.

Organele de Poliție au ridicat și analizat obiectul în cauză, la moment efectuându-se cercetări pentru violarea sediului personal, deși nu se cunoaște posesorul dispozitivului electronic.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări, context în care, într-un birou, au identificat dispozitivul electronic pe care l-au ridicat în vederea continuării investigaţiilor. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea sediului profesional, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii