Drept la replică din partea companiei Brantner-Vereș, cu privire la anumite afirmații apărute în presă

 

Raportat la declaratiile unor salariati ai Brantner-Veres aparute in mass-media, compania face urmatoarele precizari:

  1. Brantner-Veres dispune de fonduri suficiente pentru acoperirea tuturor cheltuielilor aferente desfasurarii activitatii, inclusiv plata salariilor angajatilor. Nu au existat, nu exista si nu vor fi intarzieri la plata salariilor angajatilor si a furnizorilor, acestea fiind achitate la zi.
  2. In prezent, intre salariati si conducere se deruleaza negocieri in vederea incheierii unui nou contract colectiv de munca la nivelul societatii.
  3. Modalitatea in care unii dintre salariati incearca sa isi impuna punctul de vedere in cadrul acestor negocieri, stopand ilegal lucrul – este regretabil si nu poate fi acceptat de companie.
  4. Brantner-Veres nu accepta acordarea unor drepturi banesti neprevazute in ultimul contract colectiv de munca, mai ales prin oprirea ilegala a lucrului de catre unii angajati. In acest sens, Brantner -Veres va solicita instantelor de judecata sa constate nelegalitatea acestei conduite adoptate de catre unii dintre angajatii companiei.
  5. Compania are in continuare disponibilitatea si initiativa continuarii negocierii contractului colectiv de munca, avand convingerea ca salariatii care au incetat nelegal lucrul au realizat ca masura adoptata se situeaza dincolo de lege si nu foloseste negocierilor.
  6. Nu in ultimul rand ne cerem scuze clientilor si abonatilor Brantner-Veres care nu au beneficiat la timp in aceste zile de serviciile companiei!
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii