Fondul Național de Investiții, informații

                        FNI- MESAJ DE INTERES PUBLIC

carnet-de-investitor

 Membrii FNI (Fondul Naţional de Investiţii) care sunt înscrişi în GIR (Grupul Investitorilor Regrupaţi) pot primi informaţii prin intermediul acestui nou site:    www.clujmanifest.ro,  la această rubrică.

        Păgubiţii care nu au fost la NOTAR şi / sau la BANCĂ (Raiffeisen Bank) sunt rugaţi ca urgent să sune la tel. 0757-907.842 sau 0730-22.80.91, zilnic, între orele 10-20, pentru a putea face de urgenţă programările necesare.

        Au fost făcute demersuri importante în justiţie, dar mai sunt necesare unele proceduri (lămurire dispozitiv de sentinţă, clarificarea indexării cu rata inflaţiei, OUG 4/2011 privind eşalonarea plăţilor de făcut din partea statului etc).

        Voi reveni mâine cu precizări mai amănunţite şi pe tipuri de * (steluţe de pe carnet), respective în legătură cu sumele ce aveţi de primit.

Cei care au fost la NOTAR şi la BANCĂ sunt rugaţi să sune Marţi 26, Miercuri 27 sau Joi 28 Februarie între orele 14 – 19 pentru informaţii.

         Cei care şi-au schimbat: nume, prenume, adresa, acte de identitate, domiciliul, telefon, e-mail sau alte date (moşteniri, împuterniciri  etc ) sunt rugaţi să sune Marţi 12, Miercuri 13, Joi 14 sau Vineri 15 Februarie între orele 15 – 18 pentru modificări.

Cornel ŢĂRANU (alias Dr. Q),  împuternicitul notarial

                     

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii