Fondul Național de Investiții, informații

                        FNI- MESAJ DE INTERES PUBLIC

carnet-de-investitor

 Membrii FNI (Fondul Naţional de Investiţii) care sunt înscrişi în GIR (Grupul Investitorilor Regrupaţi) pot primi informaţii prin intermediul acestui nou site:    www.clujmanifest.ro,  la această rubrică.

        Păgubiţii care nu au fost la NOTAR şi / sau la BANCĂ (Raiffeisen Bank) sunt rugaţi ca urgent să sune la tel. 0757-907.842 sau 0730-22.80.91, zilnic, între orele 10-20, pentru a putea face de urgenţă programările necesare.

        Au fost făcute demersuri importante în justiţie, dar mai sunt necesare unele proceduri (lămurire dispozitiv de sentinţă, clarificarea indexării cu rata inflaţiei, OUG 4/2011 privind eşalonarea plăţilor de făcut din partea statului etc).

        Voi reveni mâine cu precizări mai amănunţite şi pe tipuri de * (steluţe de pe carnet), respective în legătură cu sumele ce aveţi de primit.

Cei care au fost la NOTAR şi la BANCĂ sunt rugaţi să sune Marţi 26, Miercuri 27 sau Joi 28 Februarie între orele 14 – 19 pentru informaţii.

         Cei care şi-au schimbat: nume, prenume, adresa, acte de identitate, domiciliul, telefon, e-mail sau alte date (moşteniri, împuterniciri  etc ) sunt rugaţi să sune Marţi 12, Miercuri 13, Joi 14 sau Vineri 15 Februarie între orele 15 – 18 pentru modificări.

Cornel ŢĂRANU (alias Dr. Q),  împuternicitul notarial

                     

Latest articles

Articolul precedentDezlegarea la hoție
Articolul următorCum se desfăşurau şezătorile?

Related articles

18 COMENTARII

 1. Rog păgubiţii FNI care sunt membrii ai grupului non-formal GIR şi nu numai să utilzeze această oportunitate pentru informaţii rapide legate de situaţia procesului şi de acţiunile urgente ce sunt necesare.
  Doamne ajută!!!

 2. oportunitate? Informatii …rapide ?! Care este de fapt adevarul despre situatia procesului ? Se poate-e voie?- vedea ce spune Judecatorul dupa atatea …drumuri la …Tribunal? Faceti o copie si aratati-ne si noua celor …pagubiti FNI , care este ultima hotarare- decizie a Judecatorului! Va rugam! ca doar e procesul…pagubitilor! Cine-i avocatul care ne reprezinta! Sa-l intrebam si noi , poate ne spune el UNDE ne aflam AMU-AMU , CE mai trebe? CAT mai asteptam[ fara ora si minut..!] Ca sa nu ne uitam cu totii la usa aia a Sediului FNI…ca viteii la …poarta noua! …Cautand….informatii , vesti…noi !…Sa auzim de bine ! Si …noutati…NOI! BUNE!

 3. Pentru Livia BUCURESCU
  Sediul FNI era in P-ta CIPARIU, acolo stateau viteii la poarta …
  Cred ca Va referiti la sediul GDI din P-ta 1 Mai nr. 1-3, et. 3.
  Rog veniti Vineri 22 Nov. 2013 intre 15:oo – 18:oo
  Avem informatii importante pt. D-vs.
  Dr.Q

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.