Rasa superioară „Arian de Transilvania”

Ardelenii din viitoarea Regiune de Nord-Vest se arată foarte îngrijoraţi, de zvonul conform căruia Janoş Rusz urmează să guverneze noul teritoriu. Se ştie, guvernatorul Janoş Rusz va controla, printre altele, instituţiile care vor gestiona miliarde de euro, fonduri europene. Împreună cu asociatul Paszkany, va controla Rusz aceste fonduri, căci Janoş e mai ruşinos şi mai timid de felul lui. În plus, are mâini mai scurte şi handicapul îl încurcă la furat. Paszkany, zis Karakatitzo, are tentacule uriaşe, care îl recomandă şi care se întind deasupra Clujului, din Gruia la Sigma Center, şi de la Polus până în Parcul Feroviarilor. Aşadar, Rusz este o alegere total nepotrivită, şi asta reiese chiar din evoluţia rasei „Arian de Transilvania” (FOTO). Potrivit cercetătorilor ardeleni, exemplarul cel mai reuşit, clar superior, obţinut după secole de încrucişări, este Sabin Arian Gherman. El ar trebui numit guvernator! El s-a săturat de mult de România, hrana înaintaşilor lui. El papă de zor numai preparate panonice, îmbogăţite cu agenţi culinari secreţi. După cum se vede, exemplarul campion a preluat de la înaintaşi toată frumuseţea fizică, toată semeţia rasei. Din punct de vedere intelectual, a moştenit nişte păr bine camuflat. Asta când latră, latră, nu guiţă ca miliţianul. Arian, când muşcă, muşcă. Nu stă şi rumegă, inghite până la capăt.

Pentru românii şi maghiarii din Ardeal, modelul „Arian de Transilvania” este unul de referinţă, populaţia renunţând în masă la etnia strămoşească. Mai nou, maghiarilor le e ruşine să danseze ceardaş, ţiganii nu mai înjură de „ueee”, iar românii se salută cu „Ave, Gherman!”. Nemţii fugiţi se întorc, valuri, valuri, în viteză, pe meleagurile natale, spăşiţi. Toţi şi-au strâns cărţile de istorie, le-au ars şi au căzut la un consens galactic: „Suntem transilvani, suntem superiori miticilor, oltenilor, moldovenilor! Suntem din gene alese şi sprâncene nepensate de arian! Vrem Federaţie!”

Trăiască Rasa Ariană Transilvană Superioară! Ave, Gherman!

Text primit de la „Cluj- Kolozsvar- Napocko, Transylvania Szlobodă, 25 Ianuarie Anul 1 DG (După Gherman)”

arbore1

 

P.S. Deocamdată, este mai greu de aflat dacă exemplarul cabalin, din genealogie, aparţine lui Attila sau Ciciolinei şi dacă balena albastră e de acvariu, de Jidvei sau de Balaton. Din calul iute mongol şi ditamai balena de rotundă s-a născut amiralul de băltoacă Horthy, muza lui Arpi. Cu asemenea înaintaşi nici nu mai contează pentru Arian Gherman, dacă în arborele genealogic stă cocoţat vreun Boc, vreun Păcălici, sau aşa cum se vede exact o verigă lipsă din evoluţia umană. Căt despre Rusz, Danko eş Mureşan, aportul la îmbunâtăţirea rasei este discutabil. 

(Textele şi grafica din „Cronica pârâciosului” aparţin cititorilor. În consecinţă, trebuie considerate pamflet, atât de cititori cât şi de eventualii judecători nervoşi şi supăraţi pe viaţă, şi pe ambientul internautic înconjurător.) 

Latest articles

Related articles

2 COMENTARII

  1. Ma Adi, la scroafa schimba-i numele in Mengele. Sau no, avand in vedere mecla lui poti doar sa-i adaugi numele de Mengele. Cum suna “scroafa Mengele”? Ii ceva mai mult de scris, ii adevarat, dar ii mai aproape de adevar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.